Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .
kdo nezkusí ten nezjistí, ale myslím že se omluví za error fare a pošlou ti zpět 2EUR či kolik to bylo za letenku. Já to také koupil ze srandy a právě došel email o změně datumu odletu. V možnostech je free move, ale musí se to řešit přes jejich podporu, nelze online, což je nějaká novinka, ne?
Bič: Já si myslím, že když je změna času, tak se musí přes podporu, když je úplny storno, tak si to můžes sám udělat.
ti nevím, myslím jsem letos přehazoval 10+ letů s Ryanem a asi některé byly i kvůli posunu času odletu a vždy jsem řešil online, ale bez záruky... už čekám na chatu, VIE-DUB zkusím, to je vlastně proč jsem ty letenky v první řadě kupoval, abych to přehodil na tuto linku
takže s Ahmedem s mizernou angličtinou jsem se moc nezalamoval. Lety lze měnit +-1den, letiště lze změnit taky, ale musí být v té samé zemi. Předpokládám že Budapešť v Maďarsku půjde změnit zase jen na Budapešť a Dublin dtto
Ale kde že!!! Musíš volat a zkoušet, až ti to třeba přehodí, protože si budou myslet, že jsi fakt magor. Nevěš hlavu Biči. Tady je spousta profesionálů, co tráví život voláním a škemráním o změnu letu. Jistě ti tu poradí, jak na to. Bude to “boží” uvidíš😀
zlaté časy výmrdů končí.. Jsem si v koutku duše myslel na přehození zdarma na ibovolnou linku na libovolný termín...ale bohužel. Letenky jsem koupil celé rodině a už jsem plánoval, jak ušetřený peníz za letenky narvu do nějaké vily s bazénem a nějakého kabrioletu. No nic, počkám na reakce inačích a urputnějších bojovníků, případně se s nimi svezu, já na to prdím
Ze bych se do toho taky pustil ,kdyz uz jsem ten ambasador FR ? -)) Email uz mi taky prisel ,vidis niemandosi ,ze se to vysvetlilo -)) A proc by to nemelo jit vybavit pres live chat ?
If you wish to avail of the free move option, please contact our Customer Service Team (subject to opening hours).
Tal volat se mi tam zatim nechce chatbot je k nicemu to je jasne ,uvidime ,zatim si musim ujasnit za co bych to chtel vymenit ,nebo alespon zmenit to datum ,.pochopitelne bez doplatku -))
Takze tak jak jsi uz psal, jedine stejna zeme a +- 1 den ,takze vlastne jedine patek. nebo to pondeli co bylo pred, nebo po te vikendove rezervaci , na jiny termin nelze No ale tak porad je to let za 1 euro
Edit : jestli neco jineho z Budapesti nez Dublin jsem nezkousel , napred jsem zkousel Praha -Dublin, ale neslo , na pozdeji stejna trasa taky nesla ,tak jsem vymenil ten patek co mi sami dali a je odlet rano za pondeli vecer ,asi to stejne neproletim , ale tak o nic nejde nez o to 1 euro
Počkáme, třeba tu linku zaříznou. V dnešní situaci člověk neví, co bude zítra, natož na konci ledna.
Tak nikdo nevi co bude ,ale ja jsem treba tu letenku ,mel v umyslu proletet ,ne ze to vymenim ,ale za to 1 euro pozdejsi termin nebyl k mani , jinak bych koupil hned na pozdeji ,ale byl to evidentne error , tak to osekali ty moznosti vymeny Jestli to zrusi ,tak zase pujde asi ta vymena ,takze v pohode
Ale jen na prosinec ,,,,,a nejspis opet jen s moznosti vymeny za stejnou trasu pri zruseni a +- 1 den ,ale zajimave co v tom je za strategie ze strany FR ,nebo ,ze by zase error ? No v matematice jsou Iri na tom blbe a ty tisice forintu je musi mast