Ryanair - obecně
"Nový web" už jede asi 4 roky, takže žádný rozdíl jsi nezaznamenal. Až do dneška se ale přímým odkazem šlo dostat na původní web, který měl při rezervaci dost výhod. Mám na mysli tento design.
Tak to pak jo , ja si jen pri zmene webu Ryanairu zanadavam ,protoze ac je to moje spolecnost cislo 1 tak proste na jejich web a IT obsluhu jsem nadaval vzdycky a co zmena to k horsimu Takze me ani nenapadlo ze to je stara zalezitost Ale co uz, stare stranky CL se nam taky nevrati i kdyz mnoho uzivatelu rika ze stare CL bylo lepsi :-)
tmx: počkej, to je ale snad normální design, já jiný neznám.... on existuje nějaký jiný, nový? :-)
Ale teda něco s tím asi dělají, protože v poslední době pod svým účtem nemám automaticky zobrazeny své rezervace, vždycky je musím znovu vyhledávat podle kódu a emailu, a někdy je to najde třeba až napotřetí. A včera jsem u nich koupil letenky a vůbec mi nepřišel žádný potvrzovací mail s itinerářem, kódem rezervace atd.
Nový, respektive standardní asi 4 roky, je tento, kde máš ten plán cesty, hned v prvním kroku dáváš cestující a pak až místa a zavazadla, atd.
Nevíte prosím, zda Ryanair bude létat Krakov- Gran Canaria i od listopadu dál, kdy už tam nemá žádné lety? Jde mi o vánoční termín a např z Vídně už letenky v systému dávno jsou. Případně kde to zjistit. Díky.
Pokud to nezmiňovali v nějaké tiskovce, tak není moc kde to zjistit. Když neví kolik letů a kdy, neprodávají nijak moc dopředu. Z Prahy nemá lety na zimu snad žádná destinace. Zimní řád můžou dát klidně až o prázdninách.
Pokud ale nedojde k nějaké vnější události (covid/válka), tipl bych si, že jo. Přijde mi, že tam mají nadbytek letadel, když jsou schopní přidat další 2 lety týdně do Prahy, o které přitom vůbec není zájem, když je možné 2 dny dopředu koupit letenku za 129 Kč. :D
Mám koupené letenky na cestu Benátky - Praha na 13.5.2022, už teď vím, že je nepoletíme. Je třeba to na Ryanair nějak hlásit? Nebo je to jedno?
Díky
Mal by som otazocku. Ak kupim FR letenky cez Pelikana( viem ze sa to neoplati, a vzdy kupujem priamo u nich) Ale kedze kvoli preplateniu v praci potrebujem fakturu od schvalenej agentury v SR. Viem potom priamo cez spravu rezervacie na FR stranke prikupit batozinu/sedacky ak by som chcel? Alebo to musim prikupit hned na Pelikanovi? Maju to hrozne drahe oproti FR.
Mandarinka napsal(a):Nevíte prosím, zda Ryanair bude létat Krakov- Gran Canaria i od listopadu dál, kdy už tam nemá žádné lety? Jde mi o vánoční termín a např z Vídně už letenky v systému dávno jsou. Případně kde to zjistit. Díky.
Ty o vlku a vlk nahrál zimní letový řád. Zatím nejsou letenky v prodeji, ale už jsou nahrané lety, v zimě to budou soboty.
Letenky vidět být nemohou, zatím jsou jen nahrané v systému, ale nejsou k dispozici k prodeji. Akorát já tedy vidím lety v pátek místo soboty.
Vidím pátek, píšu sobota... 🤣
Samozřejmě že pátek, nějak jsem asi ještě spal, když jsem nedokázal popsat myšlenku, že oproti sobotě to v zimě bude pátek. 😁
V app se mi v itineráři objevila tato hláška:
2x complimentary boarding pass isue
Hláška je po změně letenek v akci Maroko.
U jiných to nevidím.
Má to někdo? BP si dělám sám.
@Mandre ne Praha je v kvetnu nehorazne draha, ani jizni destinace nic moc ,ale Polsko a sever dobre ,Krakow 260 Kc z Prahy ,Gotteborg z Dublinu 13 euro, Praha pak z Gotteborgu 139 kr
Vsak si dej fare finder a odkud chces letet a uvidis ,nejvic nabidek miva Bergamo ,Viden,Londyn Stansted,Brusel Charleroi
Z hlediska dojezdu na jeden let krome te Vidne pak Polsko,Madarsko,Slovensko,Nemecko,jen Nemci porad oficialne chteji test ,nebo ockovani,nebo prodelani covidu ,ani jedno nemam tak max z CR bych byl ochoten zaplatit 200 Kc Odjinud se to uz nevyplati
Nevíte někdo, jak v app Ryanairu pro Android vypnout při placení ten jejich 'vyhodny ' směnný kurs? Na webu to jde provést, v app jsem to nedokázal najít.
Odpovím vyhýbavě. Při platbou GoohlePay to ani nenabízí jiný kurz.
Nemám tam uloženou žádnou kartu, takže přesný postup nevím, ale vím na 100 % že to jde vypnout.
Zkušenější u Ryanairu prosím o radu: chceme kupovat cca 20 letenek na rodinnou oslavu. Má smysl koupit to na třikrát za sebou? Vím, že cena vyskočí a vyskočí... Varianta by byla čekat a kupovat postupně, protože nejde o nikterak exponovaný termín a létá se denně. Tušíte, kolik lidí si průměrně koupí místo? Protože zatím v seatplanu obsazeny 2 sedačky :)
Podle zkušeností na ft by mohlo být výhodné při počtu lidí 20 udělat normální rezervaci pro 5 za minimální cenu a pro zbylých 15 si nechat udělat nabídku na group booking.