Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .
Ryanair začal do rezervačního systému nahrávat nové lety na LLŘ 2025. Podle toho co se psalo v médiích jsem našel následující lety. Jen pozor lety jsou "vyprodané" takže nejdou koupit a nejspíš je ještě budou měnit.
Řím má létat prý nějaká italská společnost (podle toho co bylo v reportáži ČT), ale možná toho má RYR v rezervačním systému schované víc, já našel jen toto.
Ahoj, můžu se jen zeptat, jak na ty novinky chodíte, když ještě nejsou v prodeji? Protože pokud nemáte info ze zákulisí, tak jediný způsob, jaký mě napadá, je naslepo zkoušet měnit příletová letiště v linku
Ano měněním kódů letišť, rezervační systém Ryanairu je na to překvapivě celkem jednoduše použitelný a otevřený. Každoročně ty lety nahrávají pravidelně v polovině listopadu.
I z Prahy. Přišel my cancel na Sevillu. I když koukám na možnosti rebookingu, tak je z Prahy v tom období zrušené úplně vše, co je operované pražskou bází.
Zdravím! Dnes mi přišlo zrušení od Ryanair Pisa - Praha, neděle 2.2.25. Jsem z toho nešťastná, protože to měla být víkendovka, Praha - Pisa, pátek 31.1.25. A teď se nemůžeme dostat zpět, protože tam zrušeno nebylo. Co teď? Další let Pisa-Praha až 9.2., tedy za týden. Nemůžu strávit týden v Pise, musím do práce :)
Jde přesunout i ten let tam, takže nejlépe si vybrat jiný víkend. Lze i zvolit i jakoukoliv jinou destinaci v rámci Itálie, kam Ryanair z Prahy létá. Případně si nechat kompletně vrátit peníze a vzít něco jiného.