Ryanair - obecně
Petr76 napsal(a):Novou linkou? Vždyť tam dávno léta easyjet.
Novou linkou Ryanairu, jsme v jeho vlákně. Je to škoda no...
Nové routy z Prahy - 12 :
New routes from Prague:
✈ Bari (2 per week)
✈ Billund (3)
✈ Bordeaux (2)
✈ Bournemouth (2)
✈ Copenhagen (daily)
✈ Gothenburg (2)
✈ Manchester (9)
✈ Marseille (2)
✈ Riga (3)
✈ Stockholm (3)
✈ Venice Treviso (4)
Manchester pecka skrz fotbal (konkurence easyjetu a jet2) a do Liverpoolu kousek, snad postoupi Leeds a Stoke on Trent je taky kousek, na fotbal to nebude mit chybu. Na kostel muzete jet do Dubu, pamatkari :-)))
Jsem se dneska v čekárně u doktora nudil, tak jsem na Ryanair poslal požadavek na proplacení rozdílu v ceně lístků na vlak - kvůli jejich 1h 25min zpoždění odletu z PMI (operováno Laudamotion) jsem musel stornovat rezervaci Vídeň - Brno s RJ v 18:49 (za 340 Kč) a koupit lístky na spoj v 21:10 s ČD za 892 Kč.
Situaci jsem detailně popsal + jsem jim zaslal účty za lístky na vlak a pak mi přišlo tohle :-)
Předpokládám, že nejefektivnější bude to asi dál řešit přes ten jejich chat ? :-)
Držím ti palce, ale nechci být špatný prorok, avšak ten rozdíl ti asi neproplatí. Za naváznou dopravu nebo za letenky kupované na oddělenou rezervaci fakt nenesou odpovědnost.
Jo, to jsem tak nějak předpokládal. Na oplátku jsem jim taky poslal generickou odpověď a možná po víkendu zkusím i ten chat :-)
Ahoj, když si chci dokoupit k letence u Ryanairu Priority & 2 Cabin Bags a je vyprodané, tak asi nehrozí, že by Ryanair Priority 2 cabin bags přidal do prodeje že? Nezbývá než koupit 10kg Check-in Bag & 1 Small Bag, je to tak? Nehrozí, že se 2 Cabin Bags objeví ještě v prodeji, že? Díky za info
přes apku ani přes web to nenabídne, přes web naopak to napíše, že je je 2 priority bags sold out
Jde normalne koupit na webce. ,je mozne ze v soucasne dobe , kdy lidi kupuji priority kvuli dvema kabinovym zavazadlum, uz pak neni moznost to dokoupit .bezne se to pak zobrazuje u chck in jako mozost dokoupeni , check in lze udelat bez vybraneho sedadla az 48 hodin pred letem ,ale ono se to otevre a pak da na vyber koupit sedadlo, nebo pockat na tech 48 hodin a mela by tam byt nabidka priority i odbaveneho zavazadla
Nevim jaka rana , me nejaka ekologicka stopa je u prdele , ekology nazyvam ekoteroristy vseobecne -) pachaji vic skody jak uzitku a taky je logicke, kdyz uz bych bral v uvahu . ze letadla zamoruji ovzdusi ,tak je jasne ze nejvetsi Evrpska spolecnost bude prvni
Spis me zajima kdy si budu moct u Ryanairu koupit tu jejich avizovanou litacku . v posledni dobe treba vyber sedadla stoupa ze 4 euro na 7 a ( z 120 Kc na 210 Kc ) a priority pak byva treba za 10 euro ( 300 kc ) kdyz si ho nekoupim hned , podivny prepocet eura na kc a opacne ,ale stejne jako libry me vadi , ale to se da eliminovat ruznyma bankovnima kartama
Moje posledni lety uz byly bez priority a bez vyberu sedadla ,vadi mi to hlavne kvuli moznosti delat check in az teprve 48 hodin pred odlletem a obcas by se normalni kabinove zavazadlo taky hodilo
Jinak ale porad zustava Ryanair jednickou
Mikire, hned se nerozciluj. Mandarinka to asi myslela s nadsazkou. Takovyto ucelovy clanek snad prece nikdo nemuze brat vazne :)
Letos jsem si všiml jedné věci - Ryanair nemá vypsané žádné lety přes Vánoce a Nový rok. Bylo tomu tak i minulé roky? Nepamatuji si.
Ryanair mi svojvolne zmenil sedadla - poradi niekto skuseny? Vo februari kupene 2 spiatocne letenky do Rima + plus v kazdom smere sedadla za 4x4 eura pre dve osoby, aby sme sedeli spolu. Medzitym som to viackrat v appke kontrolovala, ze mame sedadla 25A a 25B pre oba smery. Dnes idem urobit check in, a sedadlo 25B ma moj muz, ale ja uz nemam ziadne sedadlo kupene a nejde mi dokupit nanovo. Lenze vedla neho uz moje povodne volne nie je, on sa presunut podla appky inde neda a mne ponuka len do uličky vedla neho z druhej strany za 14 eur! Akoze extra legg sedadlo. Za letenky v appke vidim len okolo 80 eur, mne stiahlo vtedy a so spominanymi seadlami z uctu 93 eur! Co dalej? Kde to riesit? Vdaka za radu ... :-( Cez ich stranku je to detto. Normalne ma nasr ... li!
Taky se mi stalo nedávno, stačilo napsat na jejich livechat, vysvětlit problém a poprosit o nová místa vedle sebe.
DimikUK napsal(a):Zadarmo vzdy emergency seat. Nechapu proc za sedadlo platit.
Co z toho pre mna vyplyva? Vysvetli prosim ta podrobnejsie...
Mia S napsal(a):Ze pres live chat dostanes exit row zadarmo. Vedle na 25CCo z toho pre mna vyplyva? Vysvetli prosim ta podrobnejsie...