Ryanair - obecně
Mozno sa k tym nasim cestam dostaneme rychlejsie ako sme si mysleli :)
a tak treba reklamu :)) co uz inak lieta Ryanair cez Atlantik, plati sa za WC a namiesto sedaciek sa stoji? :D
voughne napsal(a):Mozno sa k tym nasim cestam dostaneme rychlejsie ako sme si mysleli :)
https://www.fly4free.pl/szef-rya...z_hJr6Cadw
Prvně by měli vrátit peníze za zrušené lety!
Mne vcera prisiel dalsi email o zrusenom lete a tu mi uz nukaju refund. Takze neskocit na prvu ponuku moznosti prebookovat let s doplatkom a snad sa dockame (Air China to trvalo mesiac a pol).
A tentoraz sefovi Ryanu verim, ze to nie je len taka reklama :) Ono odparkovane lietadlo dlhodobejsie narobi viac problemov ako len to, ze nezaraba. Avsak hlavnu ulohu budu aj tak hrat staty a ich hranicna politika, bez nich sa to nepohne ani s 99 centovymi letenkami.
Věřím, že pár letenek za 99 eurocentů bude. Hezky to vypadá v reklamě. Odhaduji to na jedno místo v letadle :D Nebo u beznadějně prázdných letadel na Balkán týden dva před odletem. Ale nevěřím, že tak budou plnit Praha-Stansted nebo jinou zajímavější trasu.
@ Michal
Velka Britanie asi tezko bude zemi ,ktera by vyhovovala ceskym opatrenim ,obavam se.ze to nebude ani Irsko kdyz uz ma v soucasne dobe pomalu 14000 nakazenych, ale od kvetna uz jsou vypsane letenky Dublin-Praha
Jinak ale verim ze budou nektere ceny letenek stejne jako byly a treba skutecne dojde i na tech 99 centu ,nerikam ze zrovna Praha -Stansted i kdyz vsechno je mozne
Podstatne je kolilk Cechu bude potrebovat letet do UK a bude mit vyjimku a kolik Britu bude potrebovat do CR pri stejne vyjimce
Ryanair včera večer zrušil většinu rezervací na květen a červen, takže letenku na Ukrajinu za 20 euro jsem bezplatně změnil na srpen na Praha - Korfu, která aktuálně vyjde na nějakých 7000 Kč.
Podmínky bezplatné změny jsou u Ryanairu opravdu benevolentní, rerouting na jakoukoli trasu, akorát teda maximálně 90 dnů od původního data.
dik za info.... zrusil jsem lety do Kodan/Brusel a vzal Santorini/Shannon... pokud to pujde na konci prazdnin proletet, tak to za ty penize (40E/40E) bude parada... kdyz ne, tak kvuli tomu pod most nepujdu.-)
Měl jsem na červen skrz Euro koupené lety Vídeň - Billund - Edinburgh na 2 rezervacích. U obou letů změnili čas odletu o 2 hodiny, zažádal jsem o refundaci (březen/duben), zatím stále nevyřízeno. Dnes navíc let Billund - Edinburgh zrušili, nevíte jestli je nutné zažádat o refundaci znovu?
Mohu se prosím zeptat, jak jste dosáhli změny rezervace zdarma. Let z Vídně do Larnaky v červnu na stránkách Ryanairu už není, přitom jsem dostala jen upozornění o změně letu asi o 3 hodiny, na kterou jsem nereagovala. V mém profilu u Ryanairu let pořád je, ale když bych chtěla změnu, tak to upozorňuje, že musím doplatit vyšší cenu, která samozřejme v srpnu je. Moc děkuji za radu.
Má někdo informace jestli má Ryanair v květnu nějaké lety?
Pokud ano o jaký trip se jedná.
Dík za pomoc.
Díky za info.
Přemýšlím o zakoupení nějakých levných tripů, kde je pravděpodobné rušení.
Potom změna letu na nějakou atraktivní destinací.
Máte nějaký názor na tento systém?
Já našel Sofia/ Bergamo za 9,- eur - červen.
Dobrý den, 10.4. jsem zadal u Ryanair žádost o proplacení a bez jakékoliv další informace mi přišel email 20.4., zda si přeji potvrdit voucher. Na link v emailu jsem naštěstí neklikl, ve svém účtu tedy nevidím disponibilní částku k dalšímu užití, Ryanair však smazal můj let z jakékoliv historie, není dohledatelný podle PNR, a instrukce o proplacení vedou na automatického chatovacího robota, který refundace odmítá, pokud se s ním člověk vůbec spojí. Jak v tomto případě postupovat? Ten samý problém dle twitterového hashtagu #ryanairrefund řeší velký počet lidí nezávisle na státu. Děkuji
Mám na srpen let Praha -Rhodos, který nemůžu letět. Ryanair teď posunul bezvýznamně čas letu asi o 20 min, ale chce, abych změnu potvrdil. Když to neudělám, mám šanci na refundaci nebo nějakou bezplatnou změnu trasy/datumu (samozřejmě mi nejde o vymáhání nějakého odškodnění)?
Kluci, jak to děláte s tím přebukováním u Ryanairu na jiné trasy? Mám dva zrušené lety, ale v profilu už je nevidím. Jeden už "proběhl" , druhý měl mít odlet příští sobotu.
V rezervaci najdeš -