Jsem dost zklamanej ze tenhle thread i pres jasnej click bait nazev je docela seriozni.. :D to "Prodam letenky na Novy Zeland za 38k" melo jinou stavu :D
Za me posledni "cesta kolem sveta pro lidi na davkach" type of shit byla slavna akce s BA s upustenym YQ pred tema asi 4ma rokama, kdyz sem ve snaze usetrit za letenky na Floridu letel OJ za 6.5k (ty co sem nechodi tak dlouho ta cena neohromi tak jako nas stare pardy - pro spoustu lidi to byl vysneny trip na Havaj za cca 30% market price) - masakr byla hlavne zpatecni 30ti hodinova cesta z Miami zakoncena bus tripem s SA z Berlina do Prahy.. :)
Od ty doby na letenkach nesetrim, posledni socka tripy (samozrejme nepocitam koupaci lowcosty po Evrope, ty lovim neustale) co jsem absolvoval byla 2x (ted uz predlonska) chybka s AC do NYC za 3.5k a HAV za 4.3k a potom silenej vylet s AA z Frankfurtu do Austinu za 50e..
Tohle jsem také využila, za NY mi jeste dopláceli a Střední Amerika byla fajn. Austin jsem ani nezaznamenala. Když se něco podobnéhp objeví tak je to vždy příjemné, jako třeba to Japonsko s Turkish.
Tohle jsem také využila, za NY mi jeste dopláceli a Střední Amerika byla fajn. Austin jsem ani nezaznamenala. Když se něco podobnéhp objeví tak je to vždy příjemné, jako třeba to Japonsko s Turkish.
Japonsko s Turkish bylo super, hlavně jsem ocenil, že let do Prahy neměl zpoždění; pár hodin sekera a mohl jsem třeba být i mrtvej Homolka. 👌