Parkování letiště - Praha
Zdravím,
dříve jsem využíval pro parkování na letišti v Praze prakticky jen parkia.cz, takže nemám přehled o dalších poskytovatelích. Nějakou dobu již jim však nejede rezervační web a nelze u nich rezervovat, takže parkia nyní padá.
Jaký máte prosím aktuální tip na levné parkování na nebo u letiště Praha?
Předem díky
H.
Ahoj, nevim teda odkud pojedes, ale ja to nechaval zadarmo na Zlicine mezi baraky, pak jsem si dojel 15 min busem 100.
Zdar,trochu netradiční dotaz,ale potřebuji poradit s dopravou.Jedu se 7letým klukem(bude dělat players mascot ve středu do Prahy na Barcu směrem od Brna autem a potřebuji poradit nejlepší cestu na stadion.Zatím mě napadlo zaparkovat někde na P+R (Opatov)a dojet na stadion MHD.Jde mi hlavně o bezproblémové zaparkování,pokud možno se vyhnout zácpám a hlavně se v pohodě dostat po 23 hodině zpět.Nebo to risknout a zkusit zaparkovat v OC Eden?Na stadionu musím být už 19 hodin,takže by nebyl problém dojet už v 18.Dotaz hlavně pro pražáky.Dík
Autem do Vršovic bych v tu dobu vůbec nejezdil, myslím, že ten Opatov bude nejlepší volba. Od metra na Slavii jedou dvě linky autobusů (136,213) až do půl jedné do rána (každých deset minut).
Vždycky jsem parkoval v ulici V Olšinách. Od stanice metra Strašnická směrem dál od stadionu bylo vždycky možné bez problémů najít místo, parkování tam bylo zdarma (nevím, jestli se něco nezměnilo, nebyl jsem tam nějakou dobu) a pěšky je to do 30 minut. Jinak i v době zápasů tam nebyl nějaký provoz a dá se tam dojet po Jižní spojce a sjet až následujícím sjezdem za sjezdem ke stadionu. Vzhledem k tomu, že zápas je od 21 hodin, tak si myslím, že bude dost náročný se pak dostat busem někam na P+R na okraj Prahy a je lepší dojít pěšky 30 minut k autu a vyrazit.
Jinak jsem taky jezdil od D1 na pohárové zápasy, takže jsem tímto způsobem řešil stejnou situaci jako ty a bylo to jednoznačně nejlepší řešení.
Co jestli myslím Opatov? Napsal jsem Ti výše příspěvek o parkování v ulici V Olšinách, to byl dodatek k tomu.
eremi napsal(a):Vždycky jsem parkoval v ulici V Olšinách. Od stanice metra Strašnická směrem dál od stadionu bylo vždycky možné bez problémů najít místo, parkování tam bylo zdarma (nevím, jestli se něco nezměnilo, nebyl jsem tam nějakou dobu) a pěšky je to do 30 minut. Jinak i v době zápasů tam nebyl nějaký provoz a dá se tam dojet po Jižní spojce a sjet až následujícím sjezdem za sjezdem ke stadionu. Vzhledem k tomu, že zápas je od 21 hodin, tak si myslím, že bude dost náročný se pak dostat busem někam na P+R na okraj Prahy a je lepší dojít pěšky 30 minut k autu a vyrazit.
Pokud můžeš dorazit už tak dřív, tak bych se taky těch zácp až tak nebála a zaparkovala až tam. Jak praví Eremi, tak Praha 10 tam má bezplatné parkování. Pravidelně se vracím ze služebky přes jižní spojku, kolem Edenu nahoru na Želivského a většinou žádný problém ani kolem té 18 hodiny. Ale rezervu bych si teda radši nechala, to zas jako jo. Za flašku vína ti to hodím k nám do garáže ve Strašnicích :)
Ještě jsem dostal tip od jednoho slávisty na Kaufland Bohdalec,prý 10 minut pěšky od stadionu.
Já jsem před zápasem s Brazílií parkoval na ulici Molitorovská, rozumně dopředu tam byla v okolí hromada míst, pak cca 10 - 15 minut pěšky.
cali napsal(a):Ten Kaufland je také řešení, je to podle mě déle, ale zase jistota.
Tak třeba to byl Cali sportovec, nebo přijel pozdě a spěchal na fotbal :-) Nebo ho naháněli fanoušci Sparty a musel přidat do kroku :-))))
:-))) To leda... 10 minut to jedu autem. Jinak variant tam je mraky, jednou jsem tam parkoval i na parkovišti před STK Bohdalec. Chodím tedy na koncerty, ne na seshitky:-)
Poradite mi prosim nekdo aktualni parkovani zdarma “pobliz” letiste, s dobrou dostupnosti MHD? Na P6 jsem cetla, ze pribyly modre zony. Tak kde parkujete vy? Diky moc.
Pavel Planespotter napsal(a):OC Šestka
O tom jsem cetla, jaka je aktualni situace, lze tam parkovat Treba 10 dni bez problemu s mestaky ci ochrankou z OC??
To OC stejně není moc využité a parkoviště stále volné, tak to neřeší.
Jen je přes noc uzavřené pro vjezdy a výjezdy.
I to stresni parkoviste? Cetla jsem, ze tam by to melo byt ok, ze pry davaji zatarasy k vjezdu a vyjezdu na to uvnitr.