CSA-OK plus
I kdyz vim , ze mile do programu OK plus jsou celkem k nicemu , po lonskem letu od KLM jsem si myslel , ze prece jen Mauritius je docela daleko, tak by mohly nejake mile do programu pribyt , jelikoz zadne neprisly, tak jsmem poslal reklamaci a dolozil prislusne doklady
A prisla zajimava odpoved , ze reklamace byla zamitnuta, .vzhledem k tomu , ze letnky byly zakoupeny u spolecnosti , ktera neni clenem Aliance
Mam za to , ze KLM je clenem Aliance Sky Team
Slo o akci KLM na trase Praha - Amsterdam- Mauritius - -Pariz -Praha
Praha -Amsterdam KLM , Amsterdam - Mauritius Air Mauritius
Mauritius - Pariz Air Mauritius ,ale oznaceno jako let AF a Pariz -Praha OK
Vi nekdo jak to tedy je ? a kdyz to nechc e nacist CSA mam cenu se to pokusit nacist u KLM nebo u Air France a zaslat jim co mi prislo s CSA ?ČSA (a nejen oni) můžou mít "metal-rule", kromě jiných pravidel. Tedy pokud je let fyzicky operován aerolinkou mimo aliancei (nehledě na codeshare), což v tomto případě bylo (Air Mauritius), pak se míle nepřipisují.
Do Flyingblue by to snad jít mělo, ale ani tak z toho moc srandy nebude.
Lítej, střádej barde, a až budeš mít dost FB mil, můžeš si koupit třeba hru do telefonu:-) http://store.flyingblue.com/all-...-game.html
Cali ja si radeji pockam na neco od Ryanairu . zjistil jsme ze za posledni 3 roky mam 140 letu Ryanair a 21 letu jine spolecnosti . slo mi jen o princip kdy byl evidente let s CSA a mile odmitli nacist , jsem zvedavy jak se k tomu postavi KLM
mikir napsal(a):Cali ja si radeji pockam na neco od Ryanairu . zjistil jsme ze za posledni 3 roky mam 140 letu Ryanair a 21 letu jine spolecnosti . slo mi jen o princip kdy byl evidente let s CSA a mile odmitli nacist , jsem zvedavy jak se k tomu postavi KLM
Na Mikirovi mám rád, že do opravdu každého prdu nacpe zmínku o Ryanairovi. Kdybych ho neznal, tak bych si opravdu myslel, že je placený agent pana majitele tady u nás :-))
niemandos , kdybychom se nekdy potkali v Ryanairu tak ti nabidnu losy , to vis jako agent je mam zdarma -))
mikir napsal(a):A propos, vyhrál jsi na ně někdy něco?niemandos , kdybychom se nekdy potkali v Ryanairu tak ti nabidnu losy , to vis jako agent je mam zdarma -))
Michal. jasne vymenili mi ho za dalsi dokonce uz nekolikrat, ovsem jeste jak byly ty stare ,nove jsou asi vic charitativni -)
Cali nastesti ziju v Irsku s CR jsem prchnul uz pred 20 lety -)
cali napsal(a):Viděl někdo Mikira? Třeba to je opravdu takový Mára Prchal Ryanairu v ČR:-)
No byl by to každopádně husarský kousek a Bureš by měl přemýšlet o změně svého nejdůležitějšího muže
mikir napsal(a):Takže losem jsi vyhrál další los? O.oMichal. jasne vymenili mi ho za dalsi dokonce uz nekolikrat, ovsem jeste jak byly ty stare ,nove jsou asi vic charitativni -)
Michal, ano dokonce dva , protoze Rynair dava obcas za 2 eura 1 zdarma , je videt ze se mate hosi jeste co ucit =))
niemandos napsal(a):Na Mikirovi mám rád, že do opravdu každého prdu nacpe zmínku o Ryanairovi. Kdybych ho neznal, tak bych si opravdu myslel, že je placený agent pana majitele tady u nás :-))
A já už se dnes bál, že se nedozvím, kolik s nima má letů... a pic ho! Rovnou ve 2 vláknech! To jsem teda nesledoval všechny... ale i tak se mi ulevilo a můžu jít klidně z práce domů... :-)