Rhodos/Kréta z Prahy na 14 dní v květnu
Ahoj, neměl by někdo tip na levnější letenky viz. název tématu. Zatím jsem našel 10-25.5 s Aegan za 7000 czk vč. odbavených zavazadel (stejná cena Kréta i Rhodos). Příp. i jinam (do Řecka - přítelkyně je řeckofil) kdyby byla cena výrazně nižší.
V kvetnu bych zustal u te Krety , pripadne toho Rhodosu urcite za nejmene polovicni cenu nez e s Aegan a porad nepochopim proc je nutne letet s odbavenym zavazadlem , kdyz koupis u Ryanair/ Laudamotion priority tak mas 2 zavazadla a 15 kg a kdyz u easyJet , tak mas sice jen jedno zavazadlo ,priority kupovat nemusis a mas vahu zatim neomezenou a i kdyz by , tak to bude 15 kg nakonec i s jinymi
Ahoj, vyser se na Prahu, a hned usetris 70%. z VIE jsem nasel Laudu do Chanie za krásných 70eur.
Netušíte někdo, jestli teď, v době covidové, jezdí na Rhodu normálně autobusy? Budeme tam (snad) v květnu a docela by se mi autobusy hodily. Díky
Tak v Řecku by do půlky května mělo platit omezení pohybu. S dost velkou šanci na další prodloužení.
I za normální situace ty autobusy moc použitelné nejsou, tam je nejlepší volba půjčení auta
No, tak já si dovolím špetku optimismu a budu doufat, že od půlky května bude Rhodos dostupný.
Už jsme tam byli a vím, že auto je nejlepší volba, máme projetý celý Rhodos. Ale pro mě to teď není úplně ideální řešení, tak zkouším ty busy, uvidíme, třeba to klapne, budu si držet palce.
Meli jsme auto jednou a podruhe Shuttle bus do Stegny ,tam jel normalni velky, zpet pro nas prijel minibus ,naprosto bez problemu , poprve jsme meli auto bydleli v Pefki a vsiml jsem si ze bus tam jezdi
Spis bych mel obavu co za ptakovinu vymysleji Rekove s tim vlastnim covidpasem Po lonsku jak nepustili do letada lidi co nemeli vyplneny formular na deti a jak sachovali s testy , jim neverim i kdyz jsme tam byli 10x na ruznych ostrovech a hodne mame Recko -ostrovy oblibene
Bral bych je letos ,ale jen za predpokladu ze nebudou chtit nic a bude to bez jakehokoliv omezeni, coz se moc asi neda v kvetnu cekat V tom vic verim Chorvatsku nebo Bulharsku ,jasne tam je kveten brzo
JanaV: ze zkušenosti před Covidem byly busy na Rhodu v pohodě, nutno počítat, že vše jezdí z / do hlavního města, aktuální jízdní řády zde, s nastávající sezónou snad i letos nějaké časy přidají...
file:///C:/Users/Ja/AppData/Local/Temp/2732_1616403992.pdf