Zdravím,někdo s tipem na letenku (odlet ideálně z Prahy nebo Vídně) do Namibie s maximálně 1 přestupem?Rádi bychom se vlezli pod 17 tis za 1 osobu s nějakým rozumným přestupem.Odlet nejpozději koncem srpna.Díky moc .
Zobrazit příspěvek Zdravím,
někdo s tipem na letenku (odlet ideálně z Prahy nebo Vídně) do Namibie s maximálně 1 přestupem?
Rádi bychom se vlezli pod 17 tis za 1 osobu s nějakým rozumným přestupem.
Odlet nejpozději koncem srpna.
Díky moc
Tomáš _8 před 6 lety (04. 02. 2019 16:42) Online před 5 měs Přidal se před 8 lety Napsal 7 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Ahoj,
Na leto, pokud myslis prazdniny, tak zadny zazrak necekej. Podivej se na Condora jestli neco tam nebude, da se najit kolem 600 ecek z Prahy.
Marek Sourak před 6 lety (04. 02. 2019 18:18) Online před 4 dny Přidal se před 6 lety Napsal 948 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Díky za odpověď,
teďka jsem našel s Qatar Airways za 18 tis s jedním pěkným přestupem z Vídně, což se mi zdá dost rozumné.
Vážně o tom přemýšlím, podle mě se nevyplatí čekat.
Tomáš _8 před 6 lety (05. 02. 2019 10:29) Online před 5 měs Přidal se před 8 lety Napsal 7 příspěvků Poslat zprávu Fórum Hledám letenku Namibie - léto 2019