Letenka do Bostonu duben
23.4 uz nie:)
pozri skor letenky do NYC, teraz su okolo 400 euro na tie datumy a do Bostonu napr. Megabusom
No 22.4. Jsou Velikonoce a taky bych zvážil odlet z jiného letiště než PRG, ale žádnou good price bych nečekal.
vsvobodova napsal(a):Supr postřeh :) To je strašně daleko z NY do Bostonu busem ...
Cez pol sveta.. hlavne najrýchlejšie, najpohodlnejšie a nejlevneji v presné dátumy.
Keď je 4 hodiny busom dlho, tak mám pre vás zlú správu o dĺžke letov za atlantik :)
Tak to k vam jiste asi nedoslo, ze zijeme v pokrokove dobe a kazdy z nas si uz muze letenku najit na internetu.
Chudak Tonic, pro dobrotu ... :(
Aha, ma omluva. Nicmene pokud chcete opravdu tyto terminy a pouze Boston, tak muzete zkusit risknout negarantovany prestup.
Libor napsal(a):Tak to k vam jiste asi nedoslo, ze zijeme v pokrokove dobe a kazdy z nas si uz muze letenku najit na internetu.
Chudak Tonic, pro dobrotu ... :(
Z Bostonu pojedu dál, z NY by to bylo minimálně 6hodin a ne přímo kam potřebuji. Trasu Megabusu jsem tam nenašla.
Jo, blbě se ptám, podle toho jsem dostala odpovědi.
Potřebuji se dostat do Bostonu, odtama bych měla mít odvoz, nebo bus.
Necestuji za oceán často a jsem ve stresu, abych něco nezapomněla. Letenku si vyhledám, ale mate mně, že mi každý den vypadne z vyhledávače něco jiného. Tak nevím, jestli mám vyčkávat, nebo koupit hned, jaká je přiměřená cena letenek , nepočítám s úplně nejlevnější variantou, hlavně abych měla dost času na přestup (nejlépe v Evropě). Datum jsem napsala orientačně, hlavně musím být na místě určení v den svatby. Tak mně prosím berte s rezervou, vím, že jsem zkušeným cestovatelům pro srandu.
nie ste na srandu, len mozno keby ste dali viac info, tak by sa dalo nieco vymysliet. ale ted ak ste trochu flexibilna, tak z Berlina WOW air cez Island za 330 euro. aj ked neviem v akom stave je teraz tento lowcost
Snad WOW vydrží do května no. Jinak pozor na to, že 330 je základ. Normální příručák + dalších 80 nebo za odbavené + dalších 110