Ahoj ,snažím se koupit 8 letenek do Bangkoku. Kupuji přímo na stránkách společnosti. Když zadávám platnost dokladu pod políčkem se mi objeví Datum spotřeby Neexistence platnosta není možné rezervaci dokončit.Může mi někdo prosím poradit.DíkySilva .
Aeroflot predava v jednej tarifnej triede maximalne 7 miest preto sa vam to neda kupit cez agentury respektive vam letenku pre 8 osob nevyhlada. Na ich stranke vidim ze ponukaju maximalne pre 6 osob. Ako ste sa dostali uz k zadavaniu dokladov?
Přes agentury to šlo zadat,ale ne zaplatit. Zadala jsem data a kartu a po pokusu o zaplacení, mi napsali že je košík prázdný ať provedu platbu. Platba neproběhla, karta ok.
Na jejich stránkách jsem zkoušela zadat nejdříve 6 osob a pak 2. Ale i tak to píše u zadávání platnosti dokladu neexistence platnosti a to ještě dříve, než začnu cokoli zadávat...
To jako hlásí stejnou chybu při platbě i třeba Pelikán nebo jiný prodejce, na kterého to skyscanner přesměruje? Přímo na skyscanneru to samozřejmě koupit nejde nikdy.
Nemáš prostě chybu v datu platnosti pasu? Nechce to třeba automaticky konec platnosti pasu déle než 6 měsíců po posledním letu v rezervaci a některý z vašich pasů to nesplňuje? Nebo nezadáváš datum ve špatném formátu?
to se mi ještě nestalo, dokonce jsem volala do Prahy na Aeroflot ale poradit s nákupem on-line neumí. Tady na cestujlevně ty letenky nevidím. Možná neexistují :)