Letenka Koh Samui
Ahoj, v cestovani nejsem vubec zbehla, tak proto se obracim na vas :-). V lete se chystame do Thajska, konkretne Koh Samui a pote na dalsi ostrovy. Zajimalo by me, kde a jak sehnat nejlevneji letenky? Na ceskych vyhledavacich je cena za necelych 25 000, coz je opravdu dost. Diky moc!
Ahoj, na Samui se to dela tak, ze si koupis letenky do Bangkoku a pak balicek letadlo + lod od AirAsia nebo Nok Airu.
Osobne bych letel do BKK, tam zustal 1/2 noci a vyuzil balicek od AirAsia, poletite z DMK (domovske letiste AirAsia v BKK) do Surat Thani, tam vas nabere autobus a hodí do doku, kde nasednete na lod a dovalite na Koh Samui - vse pod zastitou AirAsia, osobne jsem to absolvoval v roce 2015 a vse naprosto bez problemu. Navic muzete vyuzit slevy -20% kterou ma AirAsia do 25.2
Našel jsem. Otázka je jestli dotyčná chce trávit čas v Bangkoku. Osobně to asi taky tak udělám ale někomu může více vyhovovat Vše letecky a na jedné letence až do Ko Samui. Rozdíl v konkrétně v tom červnu je 2000 na osobu.
jakob napsal(a):Máš pravdu, ale otázka je, jestli dotyčná může v červnu. Většinou, když už někdo letí do Thajska v létě, je to kvůli dětem a jejich prázdninám.Našel jsem. Otázka je jestli dotyčná chce trávit čas v Bangkoku. Osobně to asi taky tak udělám ale někomu může více vyhovovat Vše letecky a na jedné letence až do Ko Samui. Rozdíl v konkrétně v tom červnu je 2000 na osobu.
Na první dobrou v červnu z Prahy se Singapore Airlines za necelých 17, v červenci s Katařany za 18 a půl.
Odlet i návrat uprostřed týdne. Krátké přestupy.
Vzhledem k tomu, kolik stojí vnitrostátní letenky na USM, nebo ta Air Asia varianta, je to solidní cena.
tmx napsal(a):Na první dobrou v červnu z Prahy se Singapore Airlines za necelých 17, v červenci s Katařany za 18 a půl.
Odlet i návrat uprostřed týdne. Krátké přestupy.
Vzhledem k tomu, kolik stojí vnitrostátní letenky na USM, nebo ta Air Asia varianta, je to solidní cena.
Mohu se zeptat, kde jsi nasel? Jinak vsem moc dekuju!
Ahoj,
29.5.-11.6. se SIngapore za 16391 Kč (bylo i něco v půlce června jen o maličko dražší)
4.7.-18.7. s Katarem za 18601 Kč (přímo přes Katar web ještě levněji)
(nejde mi linkovat na zdejší vyhledávání letenek, asi moc dlouhý odkaz)
Cena 18.600 s Qatarem o prázdninách je velmi solidní, nic moc lepšího asi neseženete. Byli jsme na Samui poslední 2 léta v červenci, lety z Vídně. A v daný vcelku pevně daný termín dovolené nešly letenky pod 17.500 Kč. Lety s Emirates, ale kupováno už v půlce ledna. Zvažovali jsme i výše uvedenou variantu s Air Asia. Ta sice vychází o něco levněji (zhruba o 3.000 Kč/os.), ale taky to znamená strávit na cestě o dalších zhruba 8 hodin více, protože se člověk musí v Bangkoku přesunout na druhé letiště a kdy po vnitrostátním letu ještě následuje autobus a cesta lodí na Samui.