Ahoj, plánujeme v květnu/červnu letět do Vancouveru. Díval jsem se, že se ceny pohybují kolem 13-16 tis Kč, ale nic moc spojení a co jsem tak pochopil, tak Vancouver nepatří zrovna mezi "destinace s akčními cenami". Nějaký tip na levnou variantu z nějaké místo kam se vyplatí doletět? Nebo jakýkoliv tip, který mi pomůže to "nějak dobře vymyslet"? .
plánujeme v květnu/červnu letět do Vancouveru. Díval jsem se, že se ceny pohybují kolem 13-16 tis Kč, ale nic moc spojení a co jsem tak pochopil, tak Vancouver nepatří zrovna mezi "destinace s akčními cenami".
Nějaký tip na levnou variantu z nějaké místo kam se vyplatí doletět? Nebo jakýkoliv tip, který mi pomůže to "nějak dobře vymyslet"?
Každopádně Seattle vychází většinou levněji. Problém však může být, že busy většinou jezdí už z Portlandu a často přijízdějí do Seattlu se zpožděním. Vlak je pak větší jistotou.
Zatím ani Seattle, ani Airtransat moc nepomůžou, když se připočítají náklady na dopravu na daná místa.
Má někdo přehled kolik je běžná cena letenek pro Vancouver z Česka? Abych nezjistil, že jsem vlastně teď historicky nejlevnější a nepromarnil příležitost :D