Září-listopad jižní Indie - přijde vám 12.500,- OK?
Ahoj. Prosím, jaký je váš názor? Praha - Begaluru zpáteční s Air Arabia za 12.500 tam na dva měsíce (září - listopad). Je to dobrá cena? Nečekám akci ani chybu (bohužel nejsme tentokrát příliš flexibilní), ale neumím odhadnout, jakým směrem se budou ceny hýbat. Nedokázala jsem poskládat nic šikovnějšího, hledala jsem i jiná letiště z Evropy. V Indii bychom potřebovali v Bengaluru jako cílovou destinaci. V infu o společnosti Air Arabia je napsáno, že čím dříve, tím většinou lépe. Děkuji za názory, tipy...
Z Vídně přes flights.google vidím do Bengalúru za necelých 11k s KLM či Air France od září do listopadu. Jedinou nevýhodou je kombinace s Jet Airways, u kterých není jisté, zda do té doby nezkrachují.
S Air India za 11.5k s Dreamliner.
Kolem 12k je pak Lufthansa, Swiss apod.
Pokud vám vyhovuje Praha, je to podle mě naprosto výjimečná cena. Mimo naprosto ojedinělých akcí nic o pár tisícovek výhodnějšího neseženete. Mnohem obvyklejší Bangkok tu bývá s obdobnou cenou označovaný jako akce ;)
Děkuju moc, Filipe, Petře, Michale.
Popravdě, o problémech Jet Airways jsem nevěděla :-(
Do Vídně bychom museli přes Prahu, tak mi to ve výsledku nepřišlo úplně přínosné.
Kdyby vás ještě něco napadlo, kupovat tedy zřejmě budeme zítra nebo v úterý.
Není zač.
Pokud jste vázáni na Prahu, pokud zvolíš přílet do Prahy v listopadu na sobotu 16.11. nebo 23.11., lze najít letenky s Air France za 12k. Odlet může být přes celé září.
Co se týče té Vídně, pokud byste si chtěli vzít zavazadla a při letu mít jídlo, tak u Air Arabia oproti ostatním společnostem ani jedno mít nebudete a musíte připlácet.
U Jet Airways bych si dal hlavně pozor na jídlo. Při obou cestách mě bylo brutálně špatně, hned po příletu sem se naládovat uhlím a než zabralo tak jsem myslel, že chcípnu. Tam i zpět jsem měl to stejné (rýže + 2 omáčky s masem) a jsem tak blbej, že sem to 2x snědl :-D
Petr76 napsal(a):Air India není žádná vyhra. Spíš naopak.
Air India ma jedny z nejpohodlnejsich sedadel v economy (napr. v A380 o dost sirsi nez treba EK).. Je to samozrejme vec nazoru, ale za me v monkey class srovnatelne s Luftwaffe nebo BA..
Jinak ja do Bengaluru litam standardne s EK okolo 22k (v economy saver) - za 12.5k z Prahy je to fantasticka cena, hned bych to booknul.. Dobrodruzna varianta je koupit zpatecni PRG - DXB a pak se ty posledni 4h do BLR soupnout nejakym lowcost dobytcakem, ale ja bych rozhodne volil tu variantu za 12.5k..
Taky bych radila vyhnout se Jet Airways, pokud to bude možné. Servis na palubě a chování posádky bylo tristní a jídlo nechutné. Nic horšího jsem snad nejedla.
Jste moc hodní, děkuju. Poučení o Jet Airways si zapamatuju.
Zítra tedy zřejmě koupím. :-)
Zavazadla budeme mít jen batoh cabinzero. Jídlo by bylo fajn... ale jde to i bez.
Děkuju ještě jednou, FIlipe.
Air India ma jedny z nejpohodlnejsich sedadel v economy (napr. v A380 o dost sirsi nez treba EK)....to zní, jako kdyby Air India měla A380 :-O
Zajímavé. Letěl jsem s Air India i s Jet Airways a nejenže to nebyl průser, ale to jídlo mi chutnalo snad dokonce víc než od Turků. Že bych měl obrovské štěstí?😁
Jinak Air India taky myslím není v úplně skvělé kondici...
A když tak koukám na ty ceny, jsem fakt rád za tu akci s UIA za 6,5L.
Pavel Planespotter napsal(a):Air India ma jedny z nejpohodlnejsich sedadel v economy (napr. v A380 o dost sirsi nez treba EK)....to zní, jako kdyby Air India měla A380 :-O
Jo diky, nejak sem zapomel ze ten posledni let co jsem to srovnaval jeste litala vecerni Dubaj 777.. :) Dokonce musim priznat, ze 100% letu v EK A380 mam v businessu, monkey classem sem nikdy A380 neletel.. :) A v EK 777 jsem zas naoplatku letel za vsechny lety C jenom 2 segmenty :D
A prvni tridou zatim hezkych 0 segmentu :D :D :D