Zdravím, potřeboval bych co nejlevněji letenku z Londýna do Prahy na 17.9., ráno přilítám na Heathrow. Zatim mi vychází 2 možnosti - buď za 3 tisíce rovnou z Heathrow nebo za něco přes 1 tisíc s nějakou nízkonákladovkou z jiného letišti, což ale po dopočítání přesunu mezi letišti a odbavení zavazadla vychází zase na ty 3 tisíce. Myslíte že je/bude nějaká levnější možnost/akce nebo už bych si měl vybrat něco z výše zmíněných? Díky za rady. .
Zdravím, potřeboval bych co nejlevněji letenku z Londýna do Prahy na 17.9., ráno přilítám na Heathrow. Zatim mi vychází 2 možnosti - buď za 3 tisíce rovnou z Heathrow nebo za něco přes 1 tisíc s nějakou nízkonákladovkou z jiného letišti, což ale po dopočítání přesunu mezi letišti a odbavení zavazadla vychází zase na ty 3 tisíce. Myslíte že je/bude nějaká levnější možnost/akce nebo už bych si měl vybrat něco z výše zmíněných? Díky za rady.
Dekuji take za napad, nemaji Germani obcas nejakou akci? Dale jak se dostat nejlevneji z centra na letiste Heathrow a dale mne zajima, z jakeho to odleta terminalu. Dekuji za informace,ale do GB pojedu pristi rok poprve.