Ahoj, Mohl by někdo prosím popsat, jak ten Matrix funguje ?? Hledal jsem multi letenku PRG, VIE, MUC, BUD, TXL -> MIA, TPA... (druha pulka března 2015). Na pelikanovi jsem schopny se dostat na nějakých 11 500 +- cca, Nicméně Matrix začíná na 14tis. To mi přijde divné. Díky za info. K. .
To jo, ale to jsi zadal, že chceš přímý let s Lufthansou.. Mrkni na ten help pořádně, LH+ je na druhém řádku Obecně:
LH - přímý let s LH LH+ - lety s LH a libovolným počtem přestupů LH LH - let s LH a jedním přestupem LH FRA LH - let s LH a jedním přestupem ve FRA LH,LX FRA,ZRH LH,LX+ - let s LH i LX přes FRA nebo ZRH a následně libovolný počet spojů s LH i LX LH LX - let s LH následovaný s LX
Hojte. Vyhledal jsem na Matrixu lety viz obrázek. Problém je, že přes běžně prodejce (pelikán, letuška, student) ani přímo přes web TK není možné za tuto cenu booknout. Je na to nějaká finta a je možné, že za tuto cenu to nějaký exotičtější prodejce prodá? Podle všeho (aspoň mi to tak plyne z webu TK) je nejlevnější booking class (Economy Promotion) plná a letenky se prodávají už jen v Economy Semi-Flexible a výš. Což ale z nějakého důvodu Matrix nezohledňuje i přes to, že mám zaškrtnuto, aby nabízel jen available seats...
Nezapomeň, že Matrix pracuje s offline databází, data tarifů TK bývají neaktuální několik dní i týdnů, proto se v 50 % případů nedají za stejnou cenu letenky najít i u OTA. Podobně se na matrixu chová třeba Delta
Poradili byste mi, prosím, kde bych našel letenky za cenu, kterou mi ukázal matrix? Ještě doplním, že stejný let hledám denně a tuto možnost mi to doposud nenašlo..