Vzhledem k tomu, že to byla právě a jen chyba OTA ze skupiny do které patří, mimo jiné, mytrip.com, tak to bude rušit zase pouze OTA, protože s tou chybou nemá aerolinka nic společného. Takže jsi prostě lolek. Především se příště neurážej a nepiš tady traktáty, když se v problematice zjevně vůbec neorientuješ. A hlavně příště nikam nevolej! Nikdy!
Znovu opakuju že jsem tam volal až po tom co mi zmizela rezervace u Plus ultra - v neděli a pondělí tam byla a pak už ne. Kdyby tam pořád byla tak nikam nevolám. Myslíš si že i po tom jako je šance na to že tě aerolinka sveze ? :-)
Telefonát do agentury, kde to zvedne stejně nějaký troll co to do 5 dní vyřeší, stav rezervace nijak neovlivní.
Dnes už je doba jinde a popularitou těchto serverů už telefonáty absolutně nic nezmění. Tím ovšem nenabádám k hovorům a je skutečně nejosvědčenější praktikou dělat mrtvého brouka.
Nebyl to OTA error, šlo to koupit i zde.
Dejte vědět kdy a v jaké podobě se vám vrátí finance 😁 good luck všem
Mail od G2G, že technical error a prachy budou refundovat až ve chvíli, kdy je dostanou zpět od Plus Ultra. Tak se nechme překvapit, jak dlouho jim to bude trvat.
Tak to bylo rychlejší než jsem čekal - peníze už mám zpět na účtu:-) Kupováno přes mytrip.com (měl jsem velké obavy po přečtení recenzí na ně) ale paráda.
To je nějaké podezřelé, žil jsem v domnění, že už je dávno všem zrušeno. V tomhle případě se spíš bojím, že tahle odpověď je důsledkem kvality podpory podobných webů. Nechci ale malovat čerta na zeď.
Volal som na váš podnet priamo do aerolinky a povedali, že je to určite zrušené. Môžem hneď žiadať u banky o chargeback alebo mi to musí vrátiť "dobrovoľne" trip.com? A ešte špekulatívna otázka, čo by sa stalo ak by som prišiel do Madridu a nemohol by som odletieť? Nesie za to trip.com zodpovednosť?
Nechci tě nějak ranit, ale budeš vůbec rád, když ti vrátí, co jsi zaplatil... S těmito portály se rozhodně moc nevítězí a popravdě to ani nikdo nečeká, tedy na nějakou jejich odpovědnost bych rozhodně nikdy nesázel. Chargeback banka může zprocesovat v okamžiku, kdy jsi zaplacenou službu nečerpal nebo máš v ruce nějaký hodnověrný doklad, že jí čerpat nebudeš.