Rezervace mista Finnair - BA - AA
Ahoj,
delal jsem rezervaci letu na Finnair, economy standard (s rezervaci mist). Lety jsou berlin-london-chicago, berlin-london provozuje BA a london-chicago AA. Snazim se udelat rezervaci mist ale.. Finnair mne presmeruje na BA. British A. pisou ze je potreba rezervace na AA pac let provozujou oni a jestli chci presmerovat na stranku rezervace. Kdyz na to kliknu dostanu se zpatky na Finnair kde se pise ze Finnair mi nemuzou prodat / provest rezervaci mista na tento let. Kdyz chci vyhledat let podle rezervation number na AA tak mi pise ze jsem zadal spatny rezervation number (stejny jako funguje na Finnair a BB).
Mate s tim nekdo zkusenost? Kde a jak mam provest tu rezervaci nebo na koho se obratit? BA? AA? Finnair?
Diks za radu.
A v letence máš jen jeden rezervační kód? Já mám zkušenost, že v těchto případech těch kódů může být několik. Bylo by to něco jako AA/(kód).
Tomu se říká seamless travel...
Obrátit se asi není kam, protože v nejnižším tarifu se z přiděleného místa stejně nikam, bez poplatku za změnu sedačky, nehneš.
@Liborek Koukám ale nikde nic takové nevidím. Ani v emailu of Finnairu ani v Booking manage. Všude jsou pak napsáno jenom čísla letů.
@Petr76 no to mi říkej... no ale vzhledme k tomu, že v tarifu mám výběr sedačky (mám to napsané i v emailu od finnairu s potvrzením rezervace) tak bych čekal, že si ji někde vyberu. Standardně, jak to je třeba u Austrianu a pod.
Rezervační kódy jednotlivých aerolinek bys měl být schopen dohledat na webu AA nebo BA, popř. zavolej na 225 376 447 což je zákaznický servis AA a tam by ti měli být schopni sdělit aspoň kód AA letu do Chicaga.
Wohooo, tak se to povedlo! Na webu AA pres ten formular na hlavni strance to nejde ale pres tady to: https://www.aa.com/reservations/...tionAccess
se mi povedlo dostat k me rezervaci a jde pres to zvolit mista. Diky moc za rady a nasmerovani!Akorat sem ti chtel napsat, ze jsem stejny problem resil loni (IB codeshare pro AA) - nakonec jsem cast letu zarezervoval pres AA.com a zbytek telefonicky pres call centrum Iberie..
Resil jsem to asi dva dny, je to hroznej bordel :)
Je to nestkutecny bordel.. Mam vyhrano zatim jenom z casti... Ted se snazim o rezervaci mist na letu ktery provozuje BA (zpatecny let) a tam to zase nejde... BA mne presmeruji na Finnair a Finnair mne posilaji na BA...
Ptal jsem se na chatu FA, prý to u nich ještě není "updated" a přes FA to půjde rezervovat až někdy v létě. Pokud to chci teď tak se mám obrátit na customer care BA... Chjo... zlatý Austrian...