[EW] Praha - Heringsdorf (Uznojem) 2.538 Kč
Léto u Baltu na ostrově Uznojem (Usedom). Kdo vymění přelidněnou a drahou Mallorcu za tuhle exotiku?
Když Uznojem, tak proč i nenapíšeš Sleďov? Byl jsem tam a je to super, dokonalá infastruktura, všechno vyčinčané. Hlavně je tam co dělat, i když není zrovna počasí, což je poměrně často.
Poprvé jsem tam byl, když někteří místní cestovatelé možná nebyli ještě ani v plánech rodičů:-) Moje první moře, nikdy nezapomenu... Naposedy jsem byl před 3 lety.
Herinkov by byl líbivější :-D
Kedysi jsme tam letěli z Krakova na otočku s Eurolotem, letenky kupovány za časů airfastickets, tzn. vymezerníkované a s infantama. Pamětníci budou vědět :-)
Chtěla bych tam někdy zajet s rodinou, máme to těch 5 hodin autem :-D...ale co jsem koukala na ubytování, tak mi přišlo, že je to tam dražší jak na Rujáně (byli jsme před 2 roky)...nemáte někdo typ na ubytko (do stanu ne:-))??
jj, ale na německé ta vyšší cena má svoje opodstatnění. Chce to koukat i třeba na lokální servery, já jsem super ubytování koupil náhodou jako lastminute inzerci na ebay. Jako není to úplně levná destinace:-)
No já i na té Rujáně kupovala na přímo u majitele,,co jsem náhodně našla, protože to co nabízel booking apod. bylo min. o 1/3 dražší. A tam se nám hodně líbilo. Je fakt, že Německo má něco do sebe, pláž bez odpadků, záchody, sprchy, převlékárny, luxusní housky s rybou a je tam co dělat, i když by náhodou nebylo na koupání. V Polsku u moře jsem nebyla...takže s Německem nemůžu srovnávat.