Thajsko červenec 19
Ahoj, už je celkem pozdě to řešit, ale lze ještě někde sehnat letenku kolem 12K v okolních zemích do Thajska od cca7. července až do zač. srpna, nebo levně dostupnou?
Ještě pár dní zpátky se tak ty ceny pohybovaly, ale znáte to kdo zaváhá nežere :D Pořád jsem si říkal, že čekání mezi lety 5h a zpátky třeba 9+ je hodně :D díky..
My chceme začátkem srpna letět na 14 dní na Bali a taky pořád čekám, až se někde objeví nějaká akce a pořád nic :-D
To už právě asi nebude takhle na poslední chvilku, možná chybný tarif, ale teď je přesně ta doma kdy se většina lidí co sou zaměstnanci rozhoupe a už +- ví termíny. I když sem si myslel, že úplně není sezona na tyhle destinace přes prázdniny tak to není úplně pravda :D
No tak tedka jsou Emirates/Qatar kolem 13-14 k ve vasem terminu do Thajska, to bych nevidel zas takovy rozdil 😀
Marek Sourak napsal(a):jo ale celkem šílené stopovery.. Vídeň vypadá lépeNo tak tedka jsou Emirates/Qatar kolem 13-14 k ve vasem terminu do Thajska, to bych nevidel zas takovy rozdil 😀
můžu link? kdyžtak klidně PM. dívám se na různé vyhledávače a nikde nevidím přímé lety, jen přestupy.. kolem 12500 z VIE lze sehnat se dívám.. ale s přestupy, některé celkem dlouhé, no ale asi už nemůžu vybírat :D
Osobně bych v létě do Thajska nejel. To počasí není pro každého. Vedro (kažopádně) a volitelně monzun (podle oblasti). Takže bych si ještě prostudoval to počasí. A ne podle "osobní zkušenosti", nýbrž tvrdá data - průměrné počasí nebo jak bylo poslední roky během daného období.
rsaf napsal(a):na čem to hledáš skyscanner? Vídeň je pro mě dostupnější..vzdálenostně jak PrahaZa 12 se slušnými přestupy se dají najít lety z Varšavy s Qatar.
Poslední dobou používám Google Flight - jde tam zadat více odletových i cílových letišť, délku cesty a ono to za pár sekund ukáže v kalendáři nejnižší ceny - na jiných vyhledávačích bych to hledal hodinu.
A pokud nemáš úplně napnutý časový harmonogram, zvážil bych i přenocování v Doha - i pár hodin podle mě stojí zato - okouknout Souq Waif, zkusit místní jídlo, přenocovat v 5hvězdě za pár dolarů...
qatar airways měl nějakou akci,že pokud je stopover tuším víc než 9-12h tak je 5hvězda v ceně, ale mělo to x podmínek :D Ta Doha mě moc neláká co sem koukal.. pár skleněných paneláků a zrekonstruovaná arabská vesnička+prázdné muzeum.. nic pro mě :D
kvapo napsal(a):qatar airways měl nějakou akci,že pokud je stopover tuším víc než 9-12h tak je 5hvězda v ceně, ale mělo to x podmínek :D Ta Doha mě moc neláká co sem koukal.. pár skleněných paneláků a zrekonstruovaná arabská vesnička+prázdné muzeum.. nic pro mě :D
hotel v DOHA uz neni zdarma.... nejake drobne $ se musia zaplatit....
1 night in a 4 Star hotel in Doha for 23 USD or 5 Star hotel for 28 USD
The tickets need to be on 157-xxxx stock (QR) and the layover has to be for a minimum of 12 hours.
miro776 napsal(a):hotel v DOHA uz neni zdarma.... nejake drobne $ se musia zaplatit....
1 night in a 4 Star hotel in Doha for 23 USD or 5 Star hotel for 28 USD
The tickets need to be on 157-xxxx stock (QR) and the layover has to be for a minimum of 12 hours.
a předpokládám že stále platí že hotel je na 24h takže začekovat se dá třeba v 6 ráno a odčekovat další den zase v 6 a hurá na letiště