JV Asie říjen - prosinec
Jaká by ta cena měla být? O prázdninách je to výrazně pod 20 s rozumnými přestupy spíš nereálné (nebo error), spíš se pak ty letenky drží okolo 25-35 tisíc.
Z Prahy třeba BKK 7.7-1.8. okolo 20, OTA pod 20, s Turkish. Z Vídně BKK okolo 22 jdou najít přímé lety.
Ta Paříž je teď jediná schůdná možnost. Při tak ďlouhém pobytu nebude vadit, že cesta bude trvat 3-4 dny a Saudy snad zkousnete. Otázkou je, jestli to nakonec poletí. Nevýhody ta úspora v 5 lidech drtivě převálcuje. Pod 20 tis se bude hledat velmi těžko, ale vždy se může něco objevit. Nějací Číňani nebo Turci z Vídně nebo Budapešti.
Na druhou stranu kombinace odletu z CDG a Saudů je pro mě osobně naprosto nemyslitelná :-).
S tou Paříží pozor. V létě tam je olympiáda a může to být masakr ohledně dostupnosti letů i autobusů a ubytování s cenami z říše snů, pokud je potřeba přespat.
Jj, tuhle akci jsem vcera vyloucila. Cesta muze byt cil, ale ti dva mladsi jsou docela vztekaci typy a nejstarsi slusne mlati puberta. Takze nez tahle loterie se saudama a par dnu na ceste, tak to bych se i ja smirila s vyssi cenou :D
tmx napsal(a):Jaká by ta cena měla být? O prázdninách je to výrazně pod 20 s rozumnými přestupy spíš nereálné (nebo error), spíš se pak ty letenky drží okolo 25-35 tisíc.
Z Prahy třeba BKK 7.7-1.8. okolo 20, OTA pod 20, s Turkish. Z Vídně BKK okolo 22 jdou najít přímé lety.
Jj, tohle jsem nasla. Vzhledem k tomu, ze cil je Bali a potencialnim plusem (ale ne nutnosti) zastavka v KUL nebo SIN, tak asi nakonec vyhraje verze primo na bali pod 25 (kdyz vezmu nektere ze zminovanych letist za 20+ a k tomu prelet do DPS, tak se stejne dostavam v souhrnu vyssi castku). Asi jsem potrebovala spis ujisteni, ze ted fakt nic lepsiho neni.
Pak je otázka, proč zrovna Bali. Ale to je každého věc. Za mě je víc muziky v té Malajsii v kombinaci třeba s Thajskem, což by cenou i délkou cestování bylo lepší. Ale to si musí každý vyzkoušet sám. Třeba už ale bylo vyzkoušeno a je touha prozkoumat nové destinace :-).
HOT🔥 Full-service flights from Paris to Indonesia from €280 (fly4free.com)
Našel někdo nějaký termín za tuto cenu? Já na to koukal předevčírem večer a neviděl jsem nic pod 12k Kč... což s přískokem třeba za 4k trochu ztrácí půvab.
Tak haluz nad haluz :O
Koupeno včera přímo na stránkách Singapore airlines.
FRA-SIN-DPS-SIN-FRA 29.6. až 29.7., přestup každý necelé 2 hod., za 890 EUR osoba.
Tak to by bylo lepší to koupit rovnou z Prahy za 27 a nic neřešit. A se Singapore airlines by to bylo taky.
Nebylo ;) do Frankfurtu to mají dobře dostupné, nemusí tam řešit parking a na 5 letenkách to dělá přes 20 tisíc rozdíl.