Bude stačit 90 minut na přestup v Singapuru?
Zdravím,
v polovině září se budeme vracet z Bali. Z Denpasaru do Singapuru tento let operuje Jetstar a odsud následně míříme s Emirates do Dubaje. Do Singapuru máme přílet v 00:10 a odlétáme v 01:40. Přestup by měl být v rámci jednoho terminálu (T1). Má otázka tedy zní, dá se to v pohodě stihnout, nebo máme raději řešit jiné možnosti, respektive posunutí letu z Bali do Singapuru, abychom měli na přestup více času?
Máte to na jedné letence? Pokud ne, je to celkem hazard, i kdyby to ve v 99 případech ze 100 vyšlo. Bude menší zpoždění a můžete si kupovat novou letenku zpět do Evropy. Stojí vám to za to?
Podle mě je to na jedné rezervaci, Jetstar hodně kooperuje. Poté se není čeho bát :) tedy hlavně přihlédneme-li k faktu, že letenka je už dávno koupená.
Stihnout se to samozrejme v ramci T1 da, nicmene pokud to nemate na jedne letence tak challenge nebude v tech 90ti minutach na prestup, ale spis v tom ze na separatnich letenkach budete muset projit imigracni (pri posledni ceste 35min a to jsem vybihal z Emirates jako jeden z prvnich, protoze jsem letel businessem), budes muset nasledne vyzvednout kufry a novy checkin a tam by to podle me bylo hodne na hrane..
Takze jedna letenka ano, separatni lety radsi ne..
Všechny lety jsou na jedné rezervaci a kufry vyzvedávat nebudeme, poletí rovnou. Alespoň tak to tvrdil support Emirates. Minimum connection time by měl našim potřebám vyhovovat, ale trochu se obávám zpoždění, které by mohlo vše zkomplikovat.
Tak při zpoždění se o vás letecká společnost postará (hotel, jídlo, náhradní let), maximálně přiletíte o den později.