Nejlepší lety listopad Tenerife
Ahoj,
sháním letenky na listopad na Tenerife (idealne třetí týden). V minulých letech byly v tomhle období různé akce z Berlína či Vídně, letos jsem zatím na nic podobného nenarazila. Vyplatí se ještě na něco takového čekat? A nebo spis kupovat za standard ceny s přestupem z Prahy či napřímo z Vídně - s alespoň standard přírucnim zavazadlem to vyjde kolem 5 tis./osoba (u Vídně včetně vlaku/busu z Prahy)? Díky moc za každý tip
Ahoj, ty akce na listopad se v minulých letech většinou objevovaly relativně na poslední chvíli (září, říjen), takže nějaká šance ještě je. Každopádně jsem ale letos mírně skeptický, letů na Kanáry z Berlína i Vídně oproti minulým rokům poměrně výrazně ubylo, takže je možné, že tolik akcí nebude. Ale těžko říct, zrovna Kanáry jsou docela těžko předvídatelné.
Také vyhlížím levnější Kanáry na září. Vloni jsme se namlsali za 2 tis. z Berlína a zatím to na podobné ceny nevypadá.
Myslim ,.ze levnejsi lety na Kanary jeste prijdou, navic to nemusi byt nutne jen s Berlina nebo Vidne pokud nevadi prestup,pripadne nocleh cestou, tak do tech 2600 kc jde najit uz i ted ,zalezi i ktery ostrov ,zrovna Tenerife byva drazsi ,ale treba se divam pred Bergamo se do 50 euro za jednu cestu vejdu na konci listopadu , nebo pres Milano .zpatky se da taky nebo , pres neco jineho
Za mě z Prahy klidně s nějakým rozumným přestupem, ale z těch okolních letišť už spíš na přímo. Tak uvidíme, snad se ještě něco objeví 🙂
Este moze stat za pokus Volotea s prestupom vo Francuzsku, nam sa tak v jednej z ich akcii podarilo Lanzarote cez Nantes (jednodenny prestup) na september za 20€ na osobu. Navyse tusim od oktobra zacinaju lietat na Kanary aj z inych miest dostupnych priamo z Prahy (urcite som videl Bordeaux).
Zrovna ma slusne ceny na november-december Easyjet (Tenerife z Nice, Toulouse, Bordeaux, Nantes, Lyon, ...), spiatocna za cca 30 euro. Nejaky rozumny priskok s Voloteu, pripadne Ryanom z Prahy sa urcite najde.