[W6+FR] Katovice - Catania 878 Kč pá-ne
Ideální víkendovka od pátku do neděle za 39 PLN + 26 EUR!
https://wizzair.com/cs-cz/#/book...0/0/0/null
https://www.ryanair.com/cz/cs/bo...8//1/0/0/0
Tyhle rychlovky, to je tak na předání zboží, sbalení peněz a pak domů, ne?
Nebo max na nějakou grapu a večerní těstoviny s mladou milenkou?Já už třeba dovolenou nemám a tak jsem nad tím uvažoval. V Catanii už jsem byl a víkend bych si tam klidně střihl. Přesně jak píšeš, na nějakou pastu, ale se ženou :)
Pravda na takové rychlé otočky jsou asi lepší bližší destinace.
Navíc žena takové "rychlovky" už po pár letech bytostně nesnáší
No ono to neni jen za 39 zlotych a 26 euro ... pri dvou osobach 1800 Kc za letenky , 1200 Kc za 2 noclehy testoviny nebo fast food dalsi minimalne 1000 Kc spis 1500, neco cesta do Katowic a 5 k je za vikend pryc za to uz jsou letenky na Kanary kde bude v prosinci rozdhodne lepe nez na Sicilii ale nic ve zlem .kazdy podle sveho gusta a poskladat vikend za dobrou cenu letenek, zase tak moc casto nejde .ale listopad a prosinec do pulky a pak leden po 1 tydnu jsou nejvetsi slevy na letenky ,aspon tedy po Evrope
Mikire, to je tip pro lidi, kteří mají málo dovolené nebo mají v pátek home office. Určitě nepoletím 5 hodin na víkend na Kanáry. Ty jsi fakt mimoň, zkus někdy trošku přemýšlet, než začneš zase kydat.
Lukasi , ja nikde nepsal za poletim na Kanary na vikend i kdyz o ty 2 a pul hodiny vic me uz nezabije ,ale mel jsem jen poznamku k cene ,.stejne jak byvaji treba hodne levne letenky z Polska do Skandinavie , nebo na Island a pak ty dalsi naklady ...navic prosinec kdy tam treba bude lit ja s konve
Je to jen subjektivni nazor na pomer cena /vykon nic vicV tom případě doporučuji si založit vlastní vlákno, ve kterém můžeš (vy)(ne)řešit svoje subjektivní názory a pocity.
Taky nechápu, proč lidí lítají v létě do Egypta, když je tam nesnesitelné vedro, ale nikde s tím nechodím a všechno nekomentuju.
Pro mě je jižní Itálie přes zimu naprosto ideální cíl - příjemné teploty, nízké ceny ubytování, méně turistů, prostě jen samé superlativy.
V Taliansku som bol v zime v Ríme, Miláne, Bergame, Dolomitoch a Bari... Vždy bolo super. Najmä to Bari, to úplne luxusne, jediná nevýhoda kratšie dni.
@tonic muze byt , ale do mist kde je pres zimu u more treba +10 nepotrebuju jezdit, to mam z domu 20 minut ,nec0 jineho je lyzovacka v Dolomitech a kdo ma rad mesta a pamatky tak prosim ,i kdyz i na to mesto je lepsi prijemnejsi pocasi tricko a kratasy
Dovolím si přidat tip, i když na prosinec už to nebude. Na Sicílii jsme byli loni včetně celodenního výletu na Lipary. Stromboli a erupce jsme viděli pouze z lodi a okamžitě jsme se rozhodli, že to musíme zopakovat a podívat se na to z blízka. Tak už nějakou dobu máme letenky na sobota - pondělí jen kvůli Stromboli. Bohužel to nebude moc lowcost kvůli ostatním nákladům.