Spanelsko
zvycajne na internete, na taketo srandovne hladanie skuste napr. azair, alebo kludne aj kiwi, ale letneky kupte priamo u prepravcu. pri vasej poziadavke asi bude najlahsie hladat Laudamotion z Viedne nnejaku Mallorcu, ktoru tocia viackrat denne.
ahoj Lidko, verim ze jsi mlada, nezkusena a plna sil a elanu a netrollujes. lowcost letenky po evrope je vhodne hledat napr na www.ryanair.com www.azair.com ci tak. pokud chces poradit s konkretnimi letenkami, byva vhodne uvest odletova letiste a cilovou destinaci a zhruba datum. letet na otocku do spanelska na koupacku bude chtit odlet tak v sest rano a navrat v devet vecer. pribalil bych jeste nejaky gram ci dva speedu.
To bude krásná dovolená. Hlavně neusnout na pláži, abyste se stihla včas vrátit na letiště!
Děkuji. Vypadá to, jako bych byla úplný blbec :-)), co hledá něco nereálného.
A speed snad potřebovat nebudu, doufám, že mi budou stačit tatranky a cola :-).
Chtěla bych jakýkoliv den v září. A ano, s brzkým ranním odletem odkudkoliv z ČR, Vídně i Bratislavy a s večerním odletem.
Jinak všem děkuji za milé rady :)
Zajímavé, kam vede nedostatek času a nízké ceny letenek. Zanedlouho asi bude mnoha lidem místo cestování stačit virtuální realita, a to možná i na to vykoupání.
Na španělsko doporučuji kouknout na Vueling aerolinky je to jejich low cost
Neralne to neni ,ale je otazka toho efektu a pomeru cena/vykon
Tak jak uz tu jsou rady, asi bude nejvhodnejsi ta Viden, jen je treba si uvedomit, kolik casu a jake jsou moznosti se dostat na casny ranni let do Vidne
Taky bych bral jako dulezitou vec, kolik casu zabere dostat se z letiste na plaz
Dalsi aspekt pak bude ten, jake moznosti jsou pak pozde vecer se z letiste dostat domu
Naprikla takova varianta 27.9 Viden 5.30 -Mallorca 7.55 a zpet Mallorca 22.25 - Viden 0.45 soucasna cena 82 euro zpatecni, o den drive stejna cena jen s odletem v 7.05-9.30 a navratem v 20.45-23.05
Kdyz zvolim ,aleson 1 noc . mam vetsi vyber dnu i casu a cena na booking .com zacina od ceny za 20 euro noc ve viceluzkovem pokoji, ,coz je treba rozdil v cene letnky ,kterou si koupim levneji
V tomhle směru bych bral i důležité to, jestli je kde se osprchovat. Dá se v salónku na letištích, ale to je od cca 20 €, pokud člověk nemá status nebou lounge key.
Dá se to. Ekologické to není určitě. Poměr cena/výkon dost záleží na ceně letenky, výdělku a očekávání.
Osobně jen za pláží bych na den neletěl. Nemá to pro mě hodnotu a u moře vydržím max. 2 hodiny. Spojit to s návštěvou zajímavého města či přírody, možná...
Nedival jsem se treba na tu Barcelonu , ale jakmile spojis jeste na tak kratkou dobu k tomu jeste mesto , tak poradne nemas z ani jednoho nic a jeste ve vetsim meste ztracis dost casu se dostat z letiste ,byt 2 hodky u more ? Za normalnich okolnosti jsme na plazi cely den a na 1 den tu sprchu na plazi taky nemusim. Da se spojit nejake mensi mestecko s koupanim, kdyz je to vic v prirode ,,ale to neni treba pripad Barcelony
To uz jsem premyslel i nad tou Mallorcou , protoze primo v Palme to taky neni zadne stesti ale da se kousek popojet
Na Slevomatu je řada podobných zájezdů, např. koupání v Jesolu. Jejich smysl moc nechápu. Trmácet se 10 hodin v autobuse, namočit se v moři a nasolený jet dalších 10 hodin zpátky. Ale asi je po tom poptávka.
baca12 napsal(a):Tak nevěř ;) Cachtání v moři není příliš vysoko na mém žebříčku hodnot.Neverim :)
Jako nápad pro like na Instagramu to je jistě fajn.
Realita pokulhává. Cesta na pláž a z pláže je žrout času.
Jeden den let tam, druhý zpět. Když se jen malinko budeš snažit, tak tě někdo sbalí a ušetříš za večeři a ubytko.
Karel napsal(a):Když se jen malinko budeš snažit, tak tě někdo sbalí a ušetříš za večeři a ubytko.
Ja sa snazim vzdy moc a furt nist :)
Tak v podstate nejsem priznivec ani eurovikendu ,ale treba kdyz se jeste nedalo jezdit lyzovat do Rakouska .tak jsme taky jezdivali na 1 den z Ostravy na Chopok , kdyz nebyl nocleh,nebo to nejak nevychazelo ,takze v tom primeru letadlo na jeden den na Mallorcu kdyz to nebudu mit daleko na letiste a bude se mi takto chtit cestovat tak proc ne
Jen osobne bych si tam radeji uzil i ten vecer a chtelo by to tu letenku tak za 500-1000 Kc max a ne 82 euro
Díky všem. Myslím, že jste řekli více než jsem potřebovala, za což také děkuji.
Přeji hezký den všem.