Wizzair: akční ceny letenek
Ano vysledok vieme vsetci... Nevadi skusime nabuduce..
p.s ten spiatocny let o 06:00 nebol to naj...😀
Patrik _1 napsal(a):Co myslíte, šlo by je žalovat za klamavou reklamu? Přišel mi newsletter, rozkliknul jsem a viděl jsem toto (viz příloha). Cena za letenku 240... A teď mi ji ruší.
Na cem zalobu zalozis? Jen z prilozene nabidky je patrne, ze pouze u letu do Catanie je cena u nebonusove nabidky nizsi, nez u bonusove. Coz hned evokuje domnenku, ze je to chyba.
Hele, vsichni soudni kupujici ocekavali, ze to nemusi dopadnout a ze skonci v lepsim pripade s rebookem, v horsi s kreditem.
Teď hlavně jak ty prachy vrátit na účet, vím že minule to byl pěkný voser. Máte nějaký odkaz na formulář nebo kde to najdu?
https://wizzair.com/cs-cz/zadost...editu-wizz
Nejsem si jist, zda se jedna o spravny formular v nasem pripade, ale asi proc nezkusit.
Díky, kde jsi to našel? Jáuž tu chtěl psát nasranej komentář, že když už to ruší mohli by to vrácení peněz udělat alespon trosku friendly
Chvili jsem googlil a nekde to na me vyskocilo, kazdopadne nic dobryho od nich neocekavam, po vyplneni formulare neprijde ani na email notifikace o přijetí :) Tak snad to budou resit jak normalni firma 21. stoleti, v kreditech můžou platit svoje zamestnance.
Mají celkem zajímavý přístup. Platba za letenky 41,53,- eur, na kredit připsali 36,58,- eur.
Vidím to na maximálně jedno varování a bez odezvy na bankovní chargeback.
blacwst napsal(a):https://wizzair.com/cs-cz/zadost...editu-wizz
Nejsem si jist, zda se jedna o spravny formular v nasem pripade, ale asi proc nezkusit.
Jo to bude ono, díky.
Zdravím, mám jeden dotaz ohledně zrušené rezervace od Wizzu z Prahy do Catanie.
Po obdržení mailu o zrušení a připsání kreditů na Wizz účet jsem požádal o převod kreditů a vrácení peněz zpět na účet. Pamatuju si z minulého roku, že když jsem tohle udělal, tak mi ihned kredity z účtu zmizely a peníze do jsem měl do týdnu zpět na účtu.
Tentokrát po týdnu peníze na účtu stále nemám a kredity mám pořád na účtu. Když chci požádat znovu o převod, tak už to nejde, že už bylo požádáno.
Moje otázka je tedy kdo taky koupil minulý týden error, jestli máte stále peníze v kreditech a nebo se to někam posunulo. Díky 🙂
Mně kredit zmizel, během jediného dne (včera) mi přišel mailem nejdřív doklad o zaplacení letenek, poté doklad o vrácení peněz, ale na účtu je ještě nemám. Žádala jsem před 6 dny.
Já kredit stale vidím v App, o vrácení jsem požádal hned jakmile letenky zrušili. Nestresuju se, pokud na začátku příštího týdne nebudu mít peníze nazpátek, chargeback to jistí.
Dnes mi přišla minusová faktura, ale kredit stále vidím. Někde myslím psali, že to může trvat 7 dní.
Já jsem požádal až včera, minusová faktura přišla zanedlouho (ten den před tím i plusová, což mi to připomenulo). Kredit dnes už nemám.
Minusová faktura chodí i k vyplacení kreditu, prostě vždycky při zrušení rezervace. Já jsem zatím nedělala vůbec nic, mám kredit a mám i plusovou i minusovou fakturu.
Já jsem právě zaražený z toho, že tam mám pořád ten kredit. Vím, že vždycky zmizel hned. Tím pádem, že ho tam mám, tak neočekávám, že by se chystali mi ty peníze vrátit
Přišly někomu už peníze na účet? Mně zatím nic a o převod z kreditů jsem si požádal hned, jak to šlo.
Jsem na tom úplně stejně... Bylo by fajn, kdyby někdo sdílel zkušenost třeba z jiného případu, kdy zažádal o vrácení peněz - jestli vůbec přišly a za jak dlouho...
Netušíte někdo, proč mají vypnutej ten jejich chat a jestli se ho chystají zase spustit?
Potřebuji přebookovat letenky za zrušený lety a volat se mi na tu placenou linku nechce.
Za normálních okolností bych to přebookoval ve správě rezervace, ale vtipně mi změnily lety PRG-KUT a zpět na KUT-PRG a zpět a přehodit na původní trasu to ve správě rezervace nejde...