Tak jsem ten Jerevan v říjnu taky koupil a mám pocit, že pokud to vydrží, tak to bude velká akce zasloužilých členů fóra CL. Snad mi játra i zbytek těla do té doby vydrží.
Jen se trošku bojím, že mi třeba vyjdou všechny mé sázky v říjnové ruské ruletě se šibeničními přesuny den nebo dva po příletu a budou bez změny času - VIE-EVN, GDN-TOS a BUD-AUH :-D
Jen se trošku bojím, že mi třeba vyjdou všechny mé sázky v říjnové ruské ruletě se šibeničními přesuny den nebo dva po příletu a budou bez změny času - VIE-EVN, GDN-TOS a BUD-AUH :-D
dik za eecho, buchol som tam Jerevan na zaciatok oktobra. Skor to beriem ako investicne, este to sa pomeni/zrusi dovtedy urcite. ale tak ak by sa dalo hybat trochu datumami, tak septembrovy Kaukaz by nebol zly, keby napr. alternativa Kutaisi alebo Stepanakert /AZ :))
Noo, abyste se nedivil. Kdysi jsme navštívili NKR relativně nedlouho po válce a fakt nebylo moc o co stát. Sice by měla teoreticky armáda RF zajistit bezpečnost Lačinského koridoru, ale nikde není psáno, že bude volně průjezdný i pro cizince. Navíc řada klášterů se vrací pod ázerbájdžánskou kontrolu a ti jsou velmi opatrní co se podobných věcí týče. Dadivank určitě, Gandzasar nejspíše taky...
Tak nevím co dělám blbě, ale vůbec mi nejde přihlásit se do WC ani se mi nezobrazují žádné lety - všude mám 0 letů. Co dělám špatně nebo Wizzair teď nikam nelétá (blbost já vím),?
Po ohlaseni prvej vakciny ma napadlo, ze pozriem ako na to zareagovali letecke spolocnosti no a napr. julove Corfu za 26€ RT porastlo na (pre mna) sialenych 230. Cyprus na april zase z 18 RT na 80 ... takze ano, niektore letenky podrazili a s ohlasenim druhej vakciny aj o 500 %
Zatim jsem mel letos jen dve zrusene rezervace jednu od Lufthansy a druhou od Ryanairu a v obou pripadech to zdelili 14 dnu predem
Mam za to ze v kratsi lhute by i pres covid mel byt narok ,ale asi spis do toho nechce nikdo jit a spolecnosti to hodi na nepredvidatelnou udalost i kdyz je to evidente ,ze treba neobsadili letadlo
Uprimne dneska je kazdy asi rad ,kdyz dostane alespon zpet to co do toho vlozil .nebo to vymeni zdarma za jiny let
Bída je, že ti zruší let 12 dni do odletu na začátku Března, kdy ještě neplatili žádné restrikce až v Itálii a vymlouvají se na C-19... to mě nejvíc sere.
Mohu potvrdit, že i v této době kompenzace dle EU platí. Po dlouhé odmlce (a kompenzacích za zpoždění od Ryanairu a TAPu v roce 2018), dnes přišla kompenzace od Eurowings za zrušený let 1.11.2020 (oznámení o zrušení letu jen týden před původním letem). Takže pokud je pádný důvod k vyplacení kompenzace, nevzdát se jí možná kvůli covidu. U Wizzairu by tomu nemělo být jinak.