@brumak - zkouším (jednak trochu ze sportu, jednak si zkouším zlevnit jeden let EW) přes trysku různé prodejce, bez večeře a la carte se k ničemu zajímavému nemůžu dostat...
:D Já potřebuju letět do AUH, ale zdá se mi to nějaký dražší než bych chtěl. Našel jsem ale AMM RT za 40 EUR, tak kdybych měl jistotu že to změním na SAE, tak to koupím. Jinak pochopitelně ne.
:D Já potřebuju letět do AUH, ale zdá se mi to nějaký dražší než bych chtěl. Našel jsem ale AMM RT za 40 EUR, tak kdybych měl jistotu že to změním na SAE, tak to koupím. Jinak pochopitelně ne.
Já je koupila - v nejhorším přijdu o 1000,- - zdá se mi ale to extrémně podezřelé (běžná cena je o několik tisíc nižší než klubová...), asi nějaký chybový tarif - má někdo zkušenost, jestli v takovém případě wizz ty rezervace ruší?
nemyslim ze by to rusili, tiez som kupil na marec investicne. Inak pre tych co maju WDC - kupujte tak, ze hlavny pasazier bude niekto iny (ak letite sami, tak tam urobte maly preklep alebo nieco take). Inak v priebehu rezervacie (aspon cez web) vam naskocia WDC ceny, co su teda v tomto pripade neziaduce.
Já je koupila - v nejhorším přijdu o 1000,- - zdá se mi ale to extrémně podezřelé (běžná cena je o několik tisíc nižší než klubová...), asi nějaký chybový tarif - má někdo zkušenost, jestli v takovém případě wizz ty rezervace ruší?
Díky Vojto. Taky jsem koupil na říjen. Pěkně to tam vychází se státním svátkem a podzimními prázdninami. Konečně fajn cena po delší době. Smázl jsme tím svůj kredit a doplatil 77 Kč. Tak snad to konečně proletím a budu mít s Wizzem pokoj :-)
Díky Vojto. Taky jsem koupil na říjen. Pěkně to tam vychází se státním svátkem a podzimními prázdninami. Konečně fajn cena po delší době. Smázl jsme tím svůj kredit a doplatil 77 Kč. Tak snad to konečně proletím a budu mít s Wizzem pokoj :-)
já vzal na konec s března s tím, že to tam budou ještě měnit skoro 100% a posunu si to na dubnové Velikonoce :) mně zbývá ještě 2500 v kreditu, takže si tu ruletu ještě asi zahraju :D
No já mám nakoupené letenky u Wizzu za kredit v hodnotě cca 4 tis. Takže nečekám, že se toho úplně zbavím, ale chtěl jsem být s koncem dne pozitivní :-). A do té Catánie se chystám už dlouho. Myslím, že už mi to 3x zrušili.