Ahoj, zajímalo na čem vydělávají stránky jako je Cestujlevne nebo Honzovy letenky atd., když doporučují hlavně low cost aerolinky. (co vím, tak se nesbírají míle). Viděl jsem i spustu amaterských facebookových stránek, které odkazují na skyscanner a různé hotely. Z čeho jsou placení? Stejně si většina lidí nekoupí letenky přes odkaz. Co by člověk musel udělat, když chce začít takto "podnikat"? Díky za odpovědi.. .
zajímalo na čem vydělávají stránky jako je Cestujlevne nebo Honzovy letenky atd., když doporučují hlavně low cost aerolinky. (co vím, tak se nesbírají míle). Viděl jsem i spustu amaterských facebookových stránek, které odkazují na skyscanner a různé hotely. Z čeho jsou placení? Stejně si většina lidí nekoupí letenky přes odkaz. Co by člověk musel udělat, když chce začít takto "podnikat"? Díky za odpovědi..
Na lowcostu si maximálně nahoníš návštěvnost, ale časy, kdy jsi z letenek za 500,- měl přes 1500 lidí online jsou dávno pryč. Dneska umí vyhledat levnou letenku kdejaký Jarda nebo Honza... a nepotřebuje k tomu nic víc, než stránky Ryanairu či Wizz Airu.
Právě, myslel jsem si to. Často tam jsou i odkazy na booking nebo konkrétni hotel či půjčovnu aut. Předpokladám, že u takovýchto letenek spíš kápne neco z tohohle. Popřípadě pak větší společnosti na velké vzálenosti, kteří mají Affiliate program. Díky za příspěvek