VIE-FRA-SFO-LAS, SFO-EWR-VIE. Jde to někde levněji než na webu United.com?
Ahoj, chci se zeptat, zda náhodou někdo není schopen výše uvedenou kombinaci najít někde levněji než já aktuálně na webu United.com, kde je za 850 Euro. V případě cesty tam, se nemusí jednat o daný vybraný let, ale klidně to může být něco jiného s datumem odletu 6.12 a to z Vídně, Prahy, Katowic nebo Krakova. V případě Vídně nebo Prahy, ale ideálně s odletem v 12:00 hodin a později. V případě polských letišť je to jedno.
Ovšem na cestě zpět už hledám pouze konkrétní lety v konkrétní čas a to:
14.12.2019 v 08:15 SFO-EWR, číslo letu UA295, a potom navazující let EWR-VIE v 17:55, číslo letu OS90.
Ano vím, že flexibilita veškerá žádná a nemůžu čekat zázraky, ale třeba je někdo šikovnější než já. Google flights tento spoj najde za cca 19700 Kč, ovšem nabízí odkaz na web United s cenou 850 Euro, což je kolem 22000 Kč.
Maximalne se dostanes na 19.436 v pripade odletu v 10:15 z Vidne. Cenu ale hlavne urcuje ten zpatecni let s tim presnym trasovanim. Ten je drahy.
Je to na me trochu slozite a na CL se mi spatne zoomuje do fotek (zku***e PC, nechce se mi zapinat Mac), nicmene pokud hledas konkretni routing na konkretni datum / spoj tak za Westcoast s odletem za mesic okolo 20k je uplne normalni cena (bez kufru) bohuzel, specielne pokud do toho mixu pridas OS, tak je to smrtelna kombinace.. :( Ale sam obcas litam do US na posledni chvili a konkretni dny a znam tu bolest kdyz platis za monkey class to, za co bys jindy letel upper classem s sampickem.. :D
Na druhou stranu muj (smutny) osobni rekord s UA je 121k czk za zpatecni PRG - EWR businessem, nastesti sem to prefakturoval klientovi jako travel cost.. Dycky si rikam, ze jsem si mel koupit eco s Norkem a za ty prachy si udelat cestu kolem sveta v C :D :D :D