AB má zajímavé promo pro nové účastníky (tedy dosud neregistrované) programu Topbonus. A sice jednorázový vstup do lounge na letištích v Německu, Vídni a Curychu. Přihlášky do 31.3. - využití do 30.6. https://topbonus.airberlin.com/web/tb/l ... 2&affmn=22
Dik za info, zkusil sem se registrovat, ale dal uz o tomhle bonusu neni ani slovo, jedine co zminujou je free bonus 300 mil. Uvidime jestli jeste poslou nejakej voucher s kartou, nebo mailem.
Dobry den, chcel by som sa opytat. Kupil som tri letenky Vieden -Olbia. Tarif mam economy clasic. Moja otazka checkin si mozem urobit na letisku bez poplatku kedze budeme mat aj odbavenu batozinu? Cital som o 30h az 45 min pred odletom. VIEDEN by nebola problem ale v Olbia ano. Preto moja otazka ci ked pridem k prepazke s cislom rezervacie a pasom nebude problem nebodaj budu pytat peniaze za checkin. Dakujem.
Tvoje otázka snad zněla jasně „Moja otazka checkin si mozem urobit na letisku bez poplatku kedze budeme mat aj odbavenu batozinu?“... Takže se můžeš bezplatně odbavit na letišti 2 hodiny před odletem.
To je naprd todle. Air Berlin byl muj tip za mile na dovcu ;-( avios a lety z Londyna sou drahe ;-( Skoda no...... Treba neco nechaji a nekrachnou uplne. Kazdopadne na ba.com za avios uz nevidim ani koupeni letu....stopli mile atd myslim 25teho ;-(
Ahoj, můžete mi poradit, co nyní? Máme rezervované letenky do NY před Berlín na 12.10 přes studentagency. Máme to řešit přímo s leteckou společností nebo s SA? Případně čekat? Prosím o radu, měli jsme letět takto poprvé, takže se moc neorientujeme.
Tak hlavně je v (|) i Topbonus, takže zrušení potvrzených award letů a údajně i problémy při vstupech do aliančních salónků.
Já s přístupem do salonku na AB Gold tedy zatím neměl, kde jsi narazil na problém. Podle jejich vyjádření by všechny tyto služby měly být poskytovány i nadále
Z první ruky - třeba AUH, STR, DBW. Přibudou jistě další, nikomu se nebude chtít živit mrtvého koně... Ale zaplať pánbůh jsem se s AB rozloučil s kladným saldem a už mě nezajímá.