Dobrý den, přikládám fotografie s plánovaným zpátečním letem z Vídně do Kuala Lumpur.Moje otázky:1) Budu potřebovat na jakoukoli část letu nějaké vízum? ( v Urumči na technickém stopu, nebo pokud bych chtěl během 20 hod. Přestupu jít ven do města Guangzhou atd.) 2) Při cestě tam je čas na přestup v Guangzhou pouze 1hod 40min, ale je to stejná letecká společnost. Nemusím se tedy obávat případného nestihnuti letu?B. Tengler .
Dobrý den, přikládám fotografie s plánovaným zpátečním letem z Vídně do Kuala Lumpur.
Moje otázky:
1) Budu potřebovat na jakoukoli část letu nějaké vízum? ( v Urumči na technickém stopu, nebo pokud bych chtěl během 20 hod. Přestupu jít ven do města Guangzhou atd.)
2) Při cestě tam je čas na přestup v Guangzhou pouze 1hod 40min, ale je to stejná letecká společnost. Nemusím se tedy obávat případného nestihnuti letu?
Dobrý den, vízum do Číny potřebovat budete kvůli zpátečnímu letu, kdy doba mezi příletem do Číny ( do Kantonu) a odletem z ní (z Urumči) přesáhne 24 hodin.
Ještě poslední věc. Přes Čínu jsem nikdy neletel, ale předpokládám, že si při technickém stopu v Urumči vyzvednu vízum zdarma na 24 hodin na letišti a to mi bude platit až do odletu z Kantonu, kde ho odevzdám nebo se to musí řešit online?