Adventure menu (Ready to Eat) - do letadla ?
Ahoj,
předpokládám, že https://www.rockpoint.cz/pikantn...s-bulgurem a jim podobné 300g pytliky s "gelovitým obsahem" mi asi na letišti z bezpečnostních důvodů zabaví... Nebo máte někdo dobrou zkušenost?
(chci na pár dní do Negevské pouště a tohle by mi elegantně vyřešilo stravování). díky Martin
Díky za odpověď. Žádnou reklamu nedělám, ještě jsem to jídlo ani nevyzkoušel. (ono to zas takový hit nebude, kdo letí na pár dní a šetří, tak když připočtu kartuši a odbavený zavazadlo, tak to vyjde asi dráž než restaurace :-)
ještě se zeptám hodně naivně, letím s Ryanair poprvé.
Mám 2x Priority (1xmalé a 1x10 kg palubní zavazadlo). Protože švýcarák (čepel 6cm, nebo Opinel to je jedno) plus to instantní jídlo, tak bych mohl 10kg zavazadlo dát o odbavení - podpalubí.
Bude mě to (pakliže mám již palubní lístek) na letišti kromě času stát i nějaké poplatky? Chápu, že Ryanair chce zaplatit za vše.
Nebudu navyšovat na 20kg, jde jen dostat do podpalubí výše uvedené v příručce.
(Chápu, že zpět budu muset absolvovat znovu, neb ten nožík (vývrtku, otvirák) z Ejlatu (Izrael) fakt nepronesu....)
Co myslíte?
Já myslím, že by sis tu reklamu mohl normálně zaplatit.
Co se týká Ryanair, tak to najdeš na jejich webu.
já prostě jen nevím, jestli "velké příruční zavazadlo o rozměrech 55x40x20 cm celkem do 10 kg"
které mám dokonce 2x, lze použít jako
"Odbavené zavazadlo - menší 10 kg kufr ...a musí se vejít do rozměrů 55x40x20 cm"
a ten kdo je bystrý, chytrý a vtipný by mohl být také vstřícný k hloupým amatérům... a věnovat laskavou odpověď
Já si to jednou omylem koupila a to se fakt nedá žrát - je to drahý, hnusný a ještě jsem po tom celou cestu v letadle prděla.
(za 3 dny letíme, obě děti včera dobraly antibiotika, tak nějak nemám tu náladu na fóry a uvítám radu)
Jednoduše si ve správě rezervace musíte přikoupit odbavené 10 kg zavazadlo. Priority boarding umožňuje vzít si 1 malé a 1 větší zavazadlo na palubu, takže s tím vaším obsahem zavazadla neprojdete přes letištní security.