Omlouvám se za stupidní hypotetický dotaz (snad neskončím v jednom místním vlákně), ale nenašel jsem. Jde nějak koupit spojenou letenku bez agentury jen od aerolinky? Příklad Level , mají lety z Vídně (přes Vueling) a pak třeba z Paříže. Ale zadat letenku Vídeň s přestupem v Paříži atd nejde a jdou dát jen 2 samostatné Vídeň - (třeba Paříž) , Paříž - pryč. Různé vyhledávače mi ty letenky nenajdou. Předpokládám, že je to sychr aerolinky, aby nemusela garantovat návaznost, ale radši se ptám, jestli je nějaká možnost letenku spojit. .
Omlouvám se za stupidní hypotetický dotaz (snad neskončím v jednom místním vlákně), ale nenašel jsem. Jde nějak koupit spojenou letenku bez agentury jen od aerolinky?
Příklad Level , mají lety z Vídně (přes Vueling) a pak třeba z Paříže. Ale zadat letenku Vídeň s přestupem v Paříži atd nejde a jdou dát jen 2 samostatné Vídeň - (třeba Paříž) , Paříž - pryč. Různé vyhledávače mi ty letenky nenajdou. Předpokládám, že je to sychr aerolinky, aby nemusela garantovat návaznost, ale radši se ptám, jestli je nějaká možnost letenku spojit.
Některé nízkonákladovky samy nabízejí některé lety s přestupem, ale není jich moc. Jinak spojit to jde nejmenovanou agenturou a člověk pak může mít bonus v podobě průseru, když garantují něco, co nejsou schopni dodržet. 😂