Dubrovník za 103,- Kč
Chápu, že jsi byl nadšený z toho, jakou slevu někde dostaneš, ale nešlo to všechno nacpat do jednoho vlákna?
Myslím, že je to přehlednější a rychlejší pro výběr dané destinace, protože se po těch letenkách jenom zaprášilo.
Ale nechápu proč se tam nenačetly ty screenshoty.
Nicméně už jsem je tam dodal.
Tiez zdielam Lukasov nazor. Stacilo jedno vlakno a kazda letenka mohla v nom mat svoj prispevok. Toto je uz na hranici spamovania (ak nie za nou). Nemozete to vsetko zmazat?
Audit napsal(a):Pokud admin chce tak to klidně muže smazat. Ceny už jsou většinou out.
jenom na vysvětlení pro ty Kteří sami žádný tarif nikdy nenašli. A nebo Našli a nepodělili se. Zajímavé tarify se nacházejí postupně a proto byly postupně zveřejňovány. Audit a ani nikdo jiný nikdy neví dopředu, jak dlouho daný tarif bude platný, a proto je potřeba okamžité zveřejnění a z toho plyne, že že na každý tady je založeno vlastní téma. A jestli někdo považuje zveřejnění více zajímavých tarifu za spamování. Tak nevím, o čem by diskuze na letenkářském webu měla být.
cizy napsal(a):to sa da predsa v ramci jednej temy a netreba tym zasvinit cele forum
A co jsem tím "zasvinil" celé vlákno - Tipy na levné letenky - je u každého příspěvku do 5 minut staré a prakticky nepoužitelné.
Kdo chce něco koupit v atraktivní ceně, tak na to má cca pár minut.
Proto je to rozepsané jednotlivě, protože si z toho každý vybere co potřebuje a nemusí se prokousávat několika náhledy na něco co ho nezajímá. Jde přímo k danému routu a ceně co ho zajímá. Já taky denně přejdu desítky nabídek, které mne nezjímají a v případě top ceny jdu hned k věci.
Osobně dělám denně cca 10 takových letenek včetně auta a ubytování a prakticky do hodiny už z toho nic neplatí.
Audit napsal(a):
A co jsem tím "zasvinil" celé vlákno - Tipy na levné letenky - je u každého příspěvku do 5 minut staré a prakticky nepoužitelné.
Kdo chce něco koupit v atraktivní ceně, tak na to má cca pár minut.
Proto je to rozepsané jednotlivě, protože si z toho každý vybere co potřebuje a nemusí se prokousávat několika náhledy na něco co ho nezajímá. Jde přímo k danému routu a ceně co ho zajímá. Já taky denně přejdu desítky nabídek, které mne nezjímají a v případě top ceny jdu hned k věci.
Osobně dělám denně cca 10 takových letenek včetně auta a ubytování a prakticky do hodiny už z toho nic neplatí.
14:53 je tady vloženo nové téma s letenkou a 16:40 se po letenkách už zaprášilo.. Ale hlavně, že má každý tip svoje vlákno
Tady můžeš vidět, jak rychle se mění ceny. Post na hlavní stránce už dávno není za 978,- kč ale za 1627.
Já ho měl před hodinou za 17,5 eur a teď je mám momentálně za 34,60,- eur.
A co kdybys to všechno dával do jediného fóra aerolinky - Ryanair / Lauda? Taky nevidím důvod, aby každá kombinace měla samostatné vlákno. Takhle by fórum bylo brzy dost nepřehledné. Díky