Stornování letenek - jak postupovat
Ja mam velmi dobrou zkusenost s plnenim od Kooperativy (zadna reklama🤦♀️😂), jednou cestovko pres Erste premier a jednou klasicka pojistka odpovednosti, pokazdy penize za 3 dny na ucte, hladky prubeh, zadne vymysly.
Musím souhlasit s Kooperativou. Jejich procesy a ochota plnit jsou skvělé :-). Mám teda zkušenost s povinným ručením u suta, ale to je asi jedno.
Ahoj, obnovuji po pár dnech toto téma a jdu si znovu pro radu. Jak jsem psala minule, na začátku května jsme měli letět do Londýna s easyjetem a zpět s wizzairem.. děti byly nemocné, tak jsme nikam nejeli. po 3 měsících a pár dnech od registrace škody mi napsali, že chtějí potvrzení o stornu letenek a ještě potvrzení od lékaře. na to jsem jim napsala, že potvrzení od lékaře mají a storno nemám, protože to u nízkonákladovek nejde a poslala jim čestné prohlášení o tom, že jsme ani jeden z nás nenastoupil na žádný let. od té doby jsem tam volala obden, psala maily, kontaktovala je jak to šlo a nic. Až dnes mi nějaká likvidátorka napsala, že je rozhodně nutné předložit potvrzení o stornopoplatku a připojila tam tuhle větu "Předmětem pojištění Storno plus je kompenzace nevratných náklad (stornopoplatků) za nevyužitou cestovní službu, které vyúčtoval poskytovatel cestovní služby, u kterého byla zakoupena na základě smluvního vztahu čl.
2 odst. 1 DPPSTP 1/23."
Co s tím ted mám dělat? Mám ještě vůbec nějakou šanci? Je to už skoro 4 měsíce a teprve ted po mě tohle chtějí. Přitom už si o to dávno měli napsat, když jim to tam takhle dlouho leželo ladem.
Achjo, jsem z toho fakt špatná, byly to peníze vyhraněné na cestu tam a těšila jsem se, že až mi je vrátí, tak si objednám další letenky.
A ještě dotaz. Můžu ted, po více než třech měsících žádat leteckou společnost o nějaké potvrzení, že jsme na let nenastoupili?
A nebo nemám nárok po nich tu částku požadovat, když vlastně se mnou vůbec nekomunikují a už se to táhne skoro 4 měsíce? Neuplynula jim nějaká zákonná lhůta pro vyřešení?
Poslal bych jim doklad o koupi letenek a přidal informaci, že aerolinka potvrzení nevystavila.
Zákonná lhůta jim neuplynula, ta začíná běžet jakmile jim dodas všechny podklady. Což si neudělala.
Ja bych zkusila chat easyjetu a pozadala o potvrzeni o nenastoupeni, pripadnou komunikaci ulozila a zaslala do pojistovny.