Ahoj, nevíte někdo, proč neexistují defakto žádné lety do Marakeše z Prahy po 3/5/2020. Měli jsme letět 17/3 a ryanair nám nabídl změnu data, což ale nedává smysl posouvat na duben.. heh .
Ahoj, nevíte někdo, proč neexistují defakto žádné lety do Marakeše z Prahy po 3/5/2020. Měli jsme letět 17/3 a ryanair nám nabídl změnu data, což ale nedává smysl posouvat na duben.. heh
To je mi podezřelé, nicméne by mi nevadilo letět v listopadu, kdyby měli nějaé lety dostupné. Do paříže mají třeba naplánovaný celý rok 2020, tak asi chystají linku Praha-Marakeš zrušit...nebo nevím
To je mi podezřelé, nicméne by mi nevadilo letět v listopadu, kdyby měli nějaé lety dostupné. Do paříže mají třeba naplánovaný celý rok 2020, tak asi chystají linku Praha-Marakeš zrušit...nebo nevím
Ryanair tu linku plánoval rušit, coronavirus to jen urychlil...
Proč by refundace nebyla možná,pokud vám let zrušili,máte nárok na refundaci i v této situaci.
Kvůli nařízení vlády jsme nemohli vycestovat, let ale normálně proběhl. Předtím ale Ryanair zrušil poplatek za zmněnu data letu, tak jsme změnili na nejpozdějí možný termín.