Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
Podle https://pandemic.internationalso...-screening jsou letiště zavřena do odvolání a pokud je prodloužen nouzový stav, tak je velká šance, že letiště se ještě neotevřou. V systému Wizz jsou lety ještě třeba na úterý stále ke koupi.
Riskuje někdo lety z/do Makedonie? ... Nouzový stav prodloužen, letiště uzavřené do odvolání, ale víc info asi není
tomasvlasak napsal(a):Riskuje někdo lety z/do Makedonie? ... Nouzový stav prodloužen, letiště uzavřené do odvolání, ale víc info asi není
Dá se něco vůbec koupit? Včera tam ještě lety byly, ale teď už tam žádný ke koupi nevidím.
když jsem příspěvek psal, tak byly ještě lety i na zítřek třeba a možné koupit ... teď když jsem se odhodlal risknout zítřejší ranní let, tak je pryč vše na nejbližší dny
Pánové, musíte být rychlejší. Někdo (W6) tu nejspíš začal sledovat lokální tisk a média :D
už jen čistá spekulace na zbytky letů na konec května je Bělehrad - Luton ještě od 18.5 prodávají lety, ale nemám k tomu další info, poslední otázkou je ještě pár letů z konce května z Polska a Ukrajiny, jinak se mi zdá, že pomalu s tímhle koníčkem budeme končit :O
Včera koupeno MXP - OHD, dnes zrušeno. Nabídnuto posunutí na jiný termín (+ 60 dnů), 120% Wizz kredit nebo 100% zpět na účet.
Potřeboval jsem prodloužit končící kredit na účtu.
Tak červnová Fuerteventura zrušená :) @Lukáš Horák, budeš posouvat o těch 60 dní nebo tě napadá nějaká jiná finta? Dostanu se zatím jenom na 6. - 13. srpen a to mi přijde pořád dost brzo :D
@Leonard: Já měl hned ten první červnový týden, takže šlo posunout na 23.-30. července, to by snad už mělo být možné bez větších omezení na Kanáry cestovat. I kdyby to nějak nevyšlo, třeba bude nutnost drahých testů či karantény na místě, tak žíly si kvůli necelým sedmi stovkám za letenku řezat nebudu.
Jinak Wizz Air má dneska 16 % OFF a k tomu WIZZ Flex jen za 1 EUR / 30 CZK, takže nákup "skoro" bez rizika.
* Lákají mě letenky za dvacku na příští rok z Blavy do Petrohradu na červnové bílé noci.
Tiez mi vcera prisiel email o zruseni BUD-Rhodos na zaciatok juna. Posun o 2 mesiace na zaciatok Augusta berem, snad sa uz bude dat cestovat, ak nie 30 € ozeliem, ale na sezonu by to bol dobry vykon :) btw. ide dnes dokupit aj do takejto rezervacie wizz flex za euro?
Edit: tak len do novych rezervacii
https://www.unian.info/m/society...02148.html
Veľa letov z/na Ukrajinu do konca mája, takže istota:))
Trasy do Německa budou zrušené nebo raději jinou cílovou destinaci vidíte jako větší jistotu?
Je opravdu jisté, že letiště budou zavřená ? tento týden jsem se spálil se Srbskem, které má stále nouzový stav, zákaz vstupu cizincům, ale linka Luton-Bělehrad se vesele rozjela i s mými letenkami :D
Nic nikdy není jisté na 100%. Můžete si to udělat jistější využitím letů mezi dvěma zeměmi, co mají obdobný zákaz. Takže Ukrajina-Polsko, -Makedonie, -Kypr nebo - Slovensko. U nás se taky mělo létat nejdříve 8.6.
tobiasek6 napsal(a):Je opravdu jisté, že letiště budou zavřená ? tento týden jsem se spálil se Srbskem, které má stále nouzový stav, zákaz vstupu cizincům, ale linka Luton-Bělehrad se vesele rozjela i s mými letenkami :D
ono treba kombinacie krajin, ktore maju obe zakaz :))
Není to nutná podmínka, ale pak ten ban letů v té jedné musí být fakt neprůstřelný anebo ty velký hráč ;)
Nevrací. Vyplatí se to jen dražších letenek 20% > 2€. Bookovat teď Nursultan, tak bych flex za 2€ vzal.
Lukáš Horák napsal(a):
Jinak Wizz Air má dneska 16 % OFF a k tomu WIZZ Flex jen za 1 EUR / 30 CZK, takže nákup "skoro" bez rizika.
* Lákají mě letenky za dvacku na příští rok z Blavy do Petrohradu na červnové bílé noci.
diky za tip, nevšimol som si, že majú otvorený kalendár tak dopredu na tej linke :o)
DimikUK napsal(a):
Koukam ze uz je to pase.
email o zrušení mi dorazil v 19:08, ale možnost koupě asi tedy zakázali dříve ... takže nyní asi nezbývá než čekat nebo je aktuálně něco "zajímavého"?
Před 2 hod jsem koupil WRO-LWO s flexi tarifem na 24.5., teď to zrušili a už i vrátili kredit s 20% navíc.-:)
Dnes LOT vyhlásil, že do 14.6. nezačne létat mezinárodní lety a v Katowicích na letišti zatím vůbec netuší , kdy kdo začne zase létat mezinárodní spoje z/do Polska. ....