Ahoj všem cestovatelům, chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví, jak je to s letenkami zakoupenými teď u společnosti Wizzair. Pokud si koupím letenku na červen a situace se nezlepší - tedy buď moje země, nebo cílová destinace budou stále uzavřeny a nebude možné letět, vrátí mi wizzair peníze, popřípadě vystaví mi voucher na budoucí lety? Nebo se už teď chrání nějakou klausulí , že nepojistí žádné budoucí lety, které se kvůli Koroně nebudou moci uskutečnit? Děkuji moc, .
novej tip Kutaisi - spousta letů na červen, ale nejsem moc moudrej z tohodle postu jestli je teda přímo zákaz letů nebo jen prodloužení nouzového stavu, někdo upřesní ? :D https://www.facebook.com/Airport...mp;theater
Ted bude záležet, jestli Ukrajina uvolní letiště 23.5. a taky poláci - 24.5. Podle mě tahle kombinace zemí je teď nejlepší k investování... Tím, že mi stornovali letenky z WRO 24.5. si myslím, že to zase min. PL prodlouží
Ja som dnes rebookol BUD-RHO na 19. -22. 6 (do polky juna su uz lety zrusene a posledne info su ,ze Grecko bude pustat turistov od 1. jula) + kupil som na Velku noc Debrecin - Larnaca za ludovych 17,2 € RT + neviem ci je to skutocna akcia (wizz tvrdi, ze ano), ale WDC je teraz za 30 € ,takze sme to zobrali tiez .
Inac Wizz Flex je taky malu odrb, ale to sa clovek dozvie az uplne na konci v informaciach k tomuto produktu - vratene peniaze zo zruseneho letu kupeneho s wizz flexom musite minut do 90 dni :)
vie niekto niečo o linke BTS-LED? Pri bookingu stále svieti "Táto trasa podlieha regulačnému schváleniu.", pritom letenky ponúkajú už od 03.06., tomu by som moc neveril aj vzhľadom na situáciu v Rusku 🙃
Vážení co sledujete Wizzair lety, všiml jsem si, že na druhou půlku června zrušili úterní lety VIE-KEF, zbytek stojí cca €150 což mi samozřejmě přijde jako neúnosně hodně, pochybuji, že mají plno. Můj dotaz - setkáváte se s tím, že Wizzair na poslední chvíli slevní? ;) Díky za všechny slušné odpovědi.
Vážení co sledujete Wizzair lety, všiml jsem si, že na druhou půlku června zrušili úterní lety VIE-KEF, zbytek stojí cca €150 což mi samozřejmě přijde jako neúnosně hodně, pochybuji, že mají plno. Můj dotaz - setkáváte se s tím, že Wizzair na poslední chvíli slevní? ;) Díky za všechny slušné odpovědi.
Tak nic. Do Ejlatu je všechno pryč a podle eurocontrolu "International flights to IL allowed at Ben Gurion airport only (12/4-extended to 15/6). Foreign pax denied entry (20/5-15-6 [21/5]." Takže např. Vídeň-Tel Aviv na 24.5. skoro jistě poletí, byť prázdná.