Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
Kobracek,
1. Risk je zisk.
2.Kto sa bojí vlka, nemôže ísť do lesa.
Tak si vyber. Niekto Ťa už v kúpe predbehol, letenka stúpla na 90€.
Pro panstvo od ruletového stolu...
Kámoš se neupejpal a ráno koupil 4x KUN - LTN na 30.5. á 305,-EUR za kousek. Tvrdil, že je to tutovka, já na to neměl nervy a ještě odpoledne se to prodávalo. Před chvíli volal, že zrušeno a převedeno do kreditu. Já bych to s Wizzem neprolétal ani 5 let:-)
Slovensko do 11.6.
https://www.mindop.sk/ministerst...anie-letov
@cali: To budou potom furiantské/bohatýrské letenky. Sice je Štědrý den, ale dneska letím s Wizzem zadarmo do Londýna/Maroka/...
cali napsal(a):Já bych to s Wizzem neprolétal ani 5 let:-)
U mne stejne, nic proti Wizzairu, loni jsem s nima letel dvakrat, z Wroclawi do Lvova a z Gdansku do Kyjeva a zadny problem. Ale kazda letenka za 25 euro vcetne priority, tohle Monte Carlo pro me vopravdu nema smysl. 🙂
OD 10.7 nová linka Wroclav-Larnaca 2x týdně + z Malpensi 28 nových tras ! víc na fb Wizz Air
Tak Slovensko oznámeno, smazáno, vráceno.
Dneska by se měla zasedat Makedonie a rozhodnou co a jak, BAN jim končí dneska a lety od 31.5 jsou v prodeji.
Jinak mě překvapilo Polsko, BAN je off. do 6.6 a na 7. a 8. prodávají nějaké zbytky i na Itálii, sice za 70e ale pochybuji, že vzlétnou, když třeba včera zmiňovaná Vídeň má lety až od 15.6 a to jen na Řím a Miláno.
Nějaký tip na dnešek? Jaksi ze Slovenska nepoletím :(
Bosna otevírá letiště 1.6., takže taky padá. Sice jen pro občany okolních zemí. Ostatní musí mít zvací dopis a test, ale Wizz nejspíš poletí. https://www.fena.news/bih/tegelt...on-june-1/
Nejen pro Jihočechy žhavá novinka od Wizzairu:
✈ Salzburg – Kyiv (Wednesday, Sunday, from July 1)
✈ Salzburg – Tuzla (Thursday, Sunday, from July 2)
✈ Salzburg – Larnaca (Wednesday, Sunday, from July 12)
✈ Salzburg – Skopje (Monday, Friday, from July 3)
✈ Salzburg – Bucharest (Thursday, Sunday, from July 2)
✈ Salzburg – Belgrade (Thursday, Sunday, from July 2)
Super zpráva! Lety jsou již v prodeji. Navíc 2600 Kč bez WDC a 2100 Kč s WDC na léto to je hodně dobrá cena.
Zdravím, otázka pre skúsených s WizzAir kreditom, mám mať spolu 223,97 eur kredit, ale Wizzair mi to nejako divne rozdelil na 149,98e do 26/03/2022 a 83,99 do 28/05/2022. Keď si idem kupovať letenku tak mi to ukazuje len ten najnovší kredit 84e, nie celkový 223,97e. Chápem to tak, že najprv musím minúť kredit 84e (resp. 83,99e) a potom mi to sprístupní aj ten 149,98e? Lebo sa mi to zdá nelogické. Vďaka za rady
Nie mal som tam kredit zhruba 103e a spekulativne som kupil 2 letenky za 69,99e a 35e ale letenky zrusene a prišli mi maily s potvrdením 120 perc navysenim kreditu ciže spolu 104,99 20 percent k tomu je 125,998e a povodny kredit 103e.
Svieti mi tam v kredite len posledna letenka tych 80e co bolo vratene za ten posledny let 69,99e
Já to možná blbě chápu, ale podle toho obrázku jsi měl 27.3. 149,98 EUR, které jsi postupně ve třech platbách (13.5., 27.5. a 28.5.) utratil, takže jsi měl zůstatek 0 EUR. Následně ti 29.5. vrátili 120% za tu rezervaci FENVGD (69,99 + 20% = 83,99 EUR), takže máš aktuální zůstatek těch 84 EUR, jak svítí na obrázku vpravo nahoře.
Nie mal som tam kredit zhruba 103e a spekulativne som kupil 2 letenky za 69,99e a 35e ale letenky zrusene a prišli mi maily s potvrdením 120 perc navysenim kreditu ciže spolu 104,99 20 percent k tomu je 125,998e a povodny kredit 103e.
Svieti mi tam v kredite len posledna letenka tych 80e co bolo vratene za ten posledny let 69,99e
mate niekto skúsenosť ako to vymahat teraz? Toto mi este chybalo s dotahovat s wizzairom na zakaznicku linku sa neda dovolat, ako ich je najlepsie kontaktovat?
Za FENVGD máš vrácený kredit těch 83,99, to je v pořádku, pak si zaplatil 44,98 za rezervaci H9DPGF a to ještě podle screenshotu nebylo vráceno (možná ti přišel storno email na obě rezervace už, ale odklikl si vrácení jenom jedné, musíš každou zvlášť žádat o vrácení), takže to předpokládám, že se ti vrátí 53,98 euro ještě. No a třetí transakce 35 euro s kodem Y9EB8V bych skoro tipoval, že sis v rámci té rezervace koupil Wizz Discount club nebo nějakou příplatkovou službu, většinou totiž samotné letenky nejsou takto zaokrouhlené (ale WDC standard stojí jen 30 a skupinové 70 euro, takže to to nejspíš není)
Vypada to tak, ze byl zrusen jen let s kodem FENVGD (70 eur) a za nej jsi dostal kredit 120% (84 eur).
Dalsi dva lety (Y9EB8V a H9DPGF) bud jeste zruseny nebyly nebo jiz probehly.
Pak ještě asi máš mylné očekávání, že dostaneš kredit 120% + vrácení zaplacené částky ... ty dostaneš reálně jen 20% navíc ... tj. pokud to zaokrouhlím a měl si kredit 100 a za 100 si koupil letenky, tak po jejich stornování budeš mít jenom 120 zůstatek ... nikoliv 120 + 100 původní stav (tím si ty letenky zaplatil, to ti zmizelo ze zůstatku)
Pokud jsi dostal 3 e-maily o zrušených letech, připsal se ti kredit jen za jeden z nich. Někdy to má prodlevu pár minut, v dřívějších časech i pár dní. Takže refreshovat a čekat.
aha takže tomu rozumiem, čiže povodny kredit nevracaju, ale aj tak let Y9EB8V bol zruseny a ziadal som refund, nekupil som si ziaden wizz discount ani inu službu, takže mi ešte visia 35e, čiže 42e s tym 20 percent, kde to mam teraz vymahat?