Ahoj všem cestovatelům, chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví, jak je to s letenkami zakoupenými teď u společnosti Wizzair. Pokud si koupím letenku na červen a situace se nezlepší - tedy buď moje země, nebo cílová destinace budou stále uzavřeny a nebude možné letět, vrátí mi wizzair peníze, popřípadě vystaví mi voucher na budoucí lety? Nebo se už teď chrání nějakou klausulí , že nepojistí žádné budoucí lety, které se kvůli Koroně nebudou moci uskutečnit? Děkuji moc, .
Poznámka 1: S ohľadom na systém leteckej informačnej služby a platnosť správy NOTAM je správa NOTAM týkajúca sa aktuálne platného zákazu vykonávania určených letov vydaná na obdobie 3 mesiacov, t.j. od 10. 06. 2020 do 10. 09. 2020. Následne bude platnosť správy NOTAM predĺžená do 24. 10. 2020.
Poznámka 2: Platnosť zákazu je do 24. 10. 2020 z dôvodu, že do 24. 10. 2020 trvá IATA letná sezóna z pohľadu vykonávania obchodnej leteckej dopravy.
Slovensko je takový malý Balkán. Hlavná stanice by mohla vyprávět. Pravděpodobně budou co dva týdny aktualizovat seznam zemí. Pravděpodobnější je obnovení letů s UK než s UA.
Jasne logicky by ho mali aktualizovat (na zaklade aktualne "zelenych" krajin z pohladu SK), akurat nechapem preco tam uz teraz potrebovali pridat este aj to predlzenie po 3-mesacnej platnosti 10.9.-24.10...
Wizz to skusa opat inak. Vcera zrusene lety BTS-IEV/SKP, ktore uz boli v apke oznacene ako zrusene, no na webe sa este nedal vyplatit kredit, su dnes uz potvrdene s posunutym odletom v najblizsi planovany datum. Co teraz? Zakaznicka linka? Kde sa mozno budu pytat na dovod podozrivych nakupov...
Wizz to skusa opat inak. Vcera zrusene lety BTS-IEV/SKP, ktore uz boli v apke oznacene ako zrusene, no na webe sa este nedal vyplatit kredit, su dnes uz potvrdene s posunutym odletom v najblizsi planovany datum. Co teraz? Zakaznicka linka? Kde sa mozno budu pytat na dovod podozrivych nakupov...
Vsade v systeme to vyzera akokeby som si tie lety povodne kupil/pozmenil ja sam na tie datumy, ani zmienka o povodnych datumoch inde, taktiez ziaden informacny email nedosiel, ze mi zmenili rezervaciu
na stránkách po přihlášení jde odmítnout změnu letu a zažádat o rebook nebo refund. Volat se nikam nemusí. Dělají to tak, pokud je zrušený let blízko letu /tuším méně jak 7 dní/ který ještě není zrušený
Dobry vedet, diky. Jinak nikdo se tu nevyjadril, zda koupit/nekoupit LTN-LVOV 16.6 ...
prepac :D
nevyzera to zle, ale skor by som siel do LWO-BTS aj ked neskor. neverim, ze sa bude na ukrajinu lietat zo slovenska tento mesiac, najma ked tam korona stale je vo velkom
Já vám závidím, že vám po dnešní smršti ještě zbyl nějaký investiční kredit :D U mě letělo do rezervací 100 € a už nic na investice nezbylo. Zbytek se válí na Maltě. Uvidíme. Sold-out. Už se to blíží. Tipuji, že mi nadělí nějaký další hezký reroute :D
Tak ja jim narozdil od vas poctive zvysil cashflow o 2k :-D. Nemel jsem kredit.. ale Praha-Tirana je tak lakava, ze tam chci nekolikrat do roka, tak si na to "vydelavam" :-D