Ahoj všem cestovatelům, chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví, jak je to s letenkami zakoupenými teď u společnosti Wizzair. Pokud si koupím letenku na červen a situace se nezlepší - tedy buď moje země, nebo cílová destinace budou stále uzavřeny a nebude možné letět, vrátí mi wizzair peníze, popřípadě vystaví mi voucher na budoucí lety? Nebo se už teď chrání nějakou klausulí , že nepojistí žádné budoucí lety, které se kvůli Koroně nebudou moci uskutečnit? Děkuji moc, .
Jedná se o SKP-MLA na 16.6. Letiště MLA se stále tváří, že otevírá až 1.7. a vydalo i seznam linek, co budou létat. Makedonie mezi nimi chybí. Něco mi říká, že tu někdo někoho lakuje.
baca12 napsal(a): Ozaj ste uz taky sprosty, ze vyvolavate na wizz, vypisujete na letiska?
Volám jen v případě, že bez oznámení a možnosti změn můj fejkový let přebookuje o týden nebo ho hodí z Larnaky do Londýna. A ještě motivace posílená o to, že se včera hodilo kredit přesunout ze spekulací do desetieurových investic :D
..Společnost Wizz Air je připravena k letu a do své sítě také zahrnula spojení s Ukrajinou, Gruzií a Spojeným královstvím, ale je nepravděpodobné , že by se v blízké budoucnosti uskutečnily .
Od července létá společnost Wizz Air z Gdaňska do Itálie, Dánska a Španělska"
teraz inak citam na unian .. takze viete co mate robit investori :D
Ukrainian citizens from June 15 will be able to travel to Albania and the United States (without restrictions at border), UK (subject to a 14-day quarantine upon arrival), Turkey (without restrictions at border, but with testing upon arrival, and Tunisia (from June 27, with testing upon arrival). Moreover, after the epidemic situation in Ukraine stabilizes, the government will consider the relaunch of air travel with Cyprus, Montenegro, Georgia, and Greece starting July 1.
Ty dražší fare Go a Plus and Flex nebookujte. Vrátí vám jen 100% ze všech služeb (priority,sedadla,kufr) a 120% ze základu letenky. Měla jsem letenku ve PlusAndFlex za 108euro,a vrátili jen cca 112euro...je třeba vždy bookovat basic + kdyžtak asi v 4.kroku dokoupit samostatně flex.