Ahoj všem cestovatelům, chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví, jak je to s letenkami zakoupenými teď u společnosti Wizzair. Pokud si koupím letenku na červen a situace se nezlepší - tedy buď moje země, nebo cílová destinace budou stále uzavřeny a nebude možné letět, vrátí mi wizzair peníze, popřípadě vystaví mi voucher na budoucí lety? Nebo se už teď chrání nějakou klausulí , že nepojistí žádné budoucí lety, které se kvůli Koroně nebudou moci uskutečnit? Děkuji moc, .
A mohli by ste sem prosim napisat celu flow. :D Ja mam investovane, ale este ani jedno nedoslo k zdarnemu koncu. Cize, najpr pride email o zruseni letu? A potom sa mam ist pozret do profilu a tam pri danom lete je moznost vybrat refund 120%? Dokazem to spravit aj na mobilnej aplikacii? A po kliknuti ako dlho bude trvat pripisanie kreditu, maju na to 72hodin?
Sold-out u daneho letu znaci uspesnou investici, byt ne 100%. No flights available znamena, ze let byl zrusen - zobrazi ti to cancelled v bookingu. Pak, (nevim presne kdy?), zhruba tak za jednu az nekolik hodin dorazi email o zruseni. V tu stejnou chvili se v bookingu zobrazi moznost refundovat rezervaci. Samotny pripsani kreditu trva vetsinou max 10min. Nekomu tu ale trvalo temer 72 hodin..
Sold-out u daneho letu znaci uspesnou investici, byt ne 100%. No flights available znamena, ze let byl zrusen - zobrazi ti to cancelled v bookingu. Pak, (nevim presne kdy?), zhruba tak za jednu az nekolik hodin dorazi email o zruseni. V tu stejnou chvili se v bookingu zobrazi moznost refundovat rezervaci. Samotny pripsani kreditu trva vetsinou max 10min. Nekomu tu ale trvalo temer 72 hodin..
Diky za info. Akurat status cancelled v booking sa mi nezobrazuje ani pri letoch, ktore su evidentne zrusene, napr. dnesny GDN - LWO. Stale vidim Confirmed status.
Mám taky 6,05 a 6,10. Takže to rozhodně 3 hodiny před původním odletem už nestihneme,
V aplikaci vidím lety zrušené, na webu ale ne. Bohužel ta aplikace se pro změny na letu přihlašuje normálně na web, takže tam to nejde. Budu tam muset ráno zavolat.
Zainvestoval jsem veskere volne prostredky na 19.6 LTN-OTP. Na lety z Bukuresti (nejspis cele Rumunsko, NOTAMy uplne neumim cist) je ban (mimo jine) do/z UK do 16.7.2020.