Ahoj všem cestovatelům, chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví, jak je to s letenkami zakoupenými teď u společnosti Wizzair. Pokud si koupím letenku na červen a situace se nezlepší - tedy buď moje země, nebo cílová destinace budou stále uzavřeny a nebude možné letět, vrátí mi wizzair peníze, popřípadě vystaví mi voucher na budoucí lety? Nebo se už teď chrání nějakou klausulí , že nepojistí žádné budoucí lety, které se kvůli Koroně nebudou moci uskutečnit? Děkuji moc, .
To je ale CR infolinka je zpoplatnena a Ukrajinska je za mistni tarif. Anyway, vi nekdo jestli se pri volani na tu Ukrajinskou co UAE domluvim anglicky s operatorem?
Jak zpoplatněná? Číslo začíná dvojkou a má devět míst - čili pevná linka v Praze za místní volání.
Prosím, dajte sem vedieť ak sa niekomu v najbližšej dobe podarí nejaký let refundovat cez web. Nech vieme, či sa im to podarilo opraviť, alebo to zámerne nechajú tak a nech ludia vyvolavaju stále.
tak volal som aj ja, celkom sympatak Dimitri (UAE linka cez madarske cislo, cakal som asi tak minutu na spojenie), teda ze known issue, IT na tom pracuje, refundy na Wizz account dali 100 percent (ano mohol som sa hadat, ale zase uz som na nich dost zarobil a tento kredit je bez exspiracie). Pripisane instatne, este pocas callu ako som pozeral wizz ucet.
Ja jsem si dala polštinu,čekala jsem na spojení pár vteřin,Polka taky ochotná a sympatická. Bavily jsme se o těch 120%,a říkala, že oni to mají v systému nastavené, že když se vrací z kreditu na kredit,tak je to 100% a když z karty na kredit tak 120%. Řekla jsem ji, že mi v mailu jasně poslali, že je refund 120% na kredit. Řekla ok, není problém, že tam zadá 120% ale neví, jak to systém zpracuje. Kredit přišel hned,ale jen 100%,taky už to nechám být, i když 50 euro navíc by se hodilo...
Řekla ok, není problém, že tam zadá 120% ale neví, jak to systém zpracuje. Kredit přišel hned,ale jen 100%,taky už to nechám být, i když 50 euro navíc by se hodilo...
To tam zadávají ručně. Takže podle mě řekla 120,ale udělala 100...
Takze je potřeba hlídat nejen to, na čem se dohodneme, ale navíc i pak skutečně připsány kredit.
S tipovačkami jsem taky skončil. Pokud přede mě spadne PDFko s vládním prodloužením zákazu asi neodolám, ale aktivně ho hledat nebudu. Mně dojíždí ještě 3 investice s Wizz Flexem na 29.6. Kdybych je musel zflexovat, asi je na něčem ještě jednou otočím, aby neplatily 90 dní. Když to nepůjde, nakoupím místa u okna k rezervacím na rok 2021. Volat několikrát kvůli KTW-LWO bylo fakt hardcore.