Ahoj všem cestovatelům, chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví, jak je to s letenkami zakoupenými teď u společnosti Wizzair. Pokud si koupím letenku na červen a situace se nezlepší - tedy buď moje země, nebo cílová destinace budou stále uzavřeny a nebude možné letět, vrátí mi wizzair peníze, popřípadě vystaví mi voucher na budoucí lety? Nebo se už teď chrání nějakou klausulí , že nepojistí žádné budoucí lety, které se kvůli Koroně nebudou moci uskutečnit? Děkuji moc, .
Pozor na linku TIA-LTN, včera jsem do ní investoval na dnešní let, mají 3 lety dopředu vyprodáno a před chvílí z LTN odstartoval do TIA, tak jsem se po ránu trochu zapotil při rebooku :)
Pozor na linku TIA-LTN, včera jsem do ní investoval na dnešní let, mají 3 lety dopředu vyprodáno a před chvílí z LTN odstartoval do TIA, tak jsem se po ránu trochu zapotil při rebooku :)
@Qtk: Jj, věděl jsem to, ale 3 nejbližší lety měly a mají ,,žádný let" a několik dalších v tom směru nabízejí bez možnosti basic fare, tak mi to přišlo podezřelé
@Qtk: Jj, věděl jsem to, ale 3 nejbližší lety měly a mají ,,žádný let" a několik dalších v tom směru nabízejí bez možnosti basic fare, tak mi to přišlo podezřelé
Budu se opakovat, ale myslim, ze je obrovska poptavka gastarbeiteru na to, dostat se z Londyna domu za rodinama. Tzn. Rumunsko, Albanie, Bulharsko..to vse bude sold-out, protoze to je opravdu sold-out. Vzdy je to totiz smer Londyn-Vychod
Preco? Ved vy svoje +20% dostanete tak ci onak (ak bola dobra analyza :) ) ,alebo vy uz mate nasyslene 4 ciferne sumy a potrebujete co najdrahsie letenky? :D
Preco? Ved vy svoje +20% dostanete tak ci onak (ak bola dobra analyza :) ) ,alebo vy uz mate nasyslene 4 ciferne sumy a potrebujete co najdrahsie letenky? :D
20% z ceny X je prostě víc, než 20% z ceny (X-30%). To není těžké spočítat.