Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
A hneď ďalší deň MLA-OTP. Tiež by asi nemal letieť. I keď zo strany OTP mu nič nebráni, MLA ho na zozname nemá.
Pozeral som este pondelkovy schedule na v LWO, lebo ten let z KTW inak nasledne robil rotaciu do BTS a let z GDN robil rotaciu do SXF.
Teda takto:
KTW-LWO-BTS-LWO-KTW
GDN-LWO-SXF-LWO-GDN
Ale lety z/do BTS a SXF su na tento pondelok zrusene, tak neviem, ci sa im oplati len preletiet hned z rana pax lety KTW/GDN-LWO, ktore sa ako jedine predavaju.
Nasiel som planovany schedule z MLA od 1.7., ktory je zo 17.6. a potvrdzuje info z Visitmalta.
To je vrácené do prodeje oboustranně. To máš lepší naději u KTW-LWO na 29.6. To je jen jednostranné. Ale taky to vypadá bledě.
A propos, kupte už někdo tu MLA-BEG na prvniho. Zbývá tam poslední místo za nižší cenu a na rebook ji potřebuji ještě o pár euro vyšší 😂
EDIT: V současnosti máš nejjistější tu Maltu. Vydala seznam zemi a linek, které do ní k 1.7. smí létat. Srbsko v něm jaksi chybí.
Michal napsal(a):To je vrácené do prodeje oboustranně. To máš lepší naději u KTW-LWO na 29.6. To je jen jednostranné. Ale taky to vypadá bledě.
A propos, kupte už někdo tu MLA-BEG na prvniho. Zbývá tam poslední místo za nižší cenu a na rebook ji potřebuji ještě o pár euro vyšší 😂
Ja uz tam mam rodinu o 6 kusech, vic po mne nechtej :D
Ahoj, mám dotaz z trošku jiného soudku.
posunuli mi let Krakow-Reykjavík o pár hodin. Vím, že se může přebookovat o -14 až + 60 dnů, ale hodilo by se mi o -15 dnů a z Katowic. Má smysl volat na linku, nebo to mají striktně dané a stejně mi to nemohou přehodit mimo tento interval...
Díky za radu.
Myslite, ze je este nejaka sanca, ze sa v pondelok dozvieme nieco zaujimave na investiciu v suvislosti s Rumunskom?
O tom se tu už dvě stránky bavíme. Podle všeho ano a má nějakou neverejnou výjimku pro lety směrem na Ukrajinu. Druhý směr má ban.
EDIT: Moje dilema je vyřešeno. Protože jsem blb, nepodíval jsem se na počet pasažérů. Ty tam mám dva. Takže přebookováno na MLA-OTP na 2.7. s doplatkem 10 PLN per capita. V pondělí k večeru když tak přetransferuji na Rumunsko.
Dog napsal(a):Ahoj, mám dotaz z trošku jiného soudku.
posunuli mi let Krakow-Reykjavík o pár hodin. Vím, že se může přebookovat o -14 až + 60 dnů, ale hodilo by se mi o -15 dnů a z Katowic. Má smysl volat na linku, nebo to mají striktně dané a stejně mi to nemohou přehodit mimo tento interval...
Díky za radu.
Napřed bych to zkusil provést sám online a kdyby to nešlo, tak bych volal. Za optání nic nedáš...
Na FB Katovického letiště se píše, že wizzair obnoví lety až v červenci. Takže je více než jasné, tě ty lety zruší.
Mají u toho hvězdičku. Plus ta případná výjimka je neveřejná a nejspíš do poslední chvíle ani Wizz sám nebude tušit, zda ji použije. Ale já vám držím palce, ať to zruší 😉
Otázka do pléna - lze u rezervace čekající na potvrzení změn přikoupit další služby (např. sedadlo/dopravu/cokoliv), aniž bych ty změny nejdřív akceptoval? Nebo u rezervace v zombie statutu s tím (web bez online checkinu/app cancelled)? Dal by se tím hezky vyprat kredit vrácený kredit z neúspěšných Wizz Flex investic... 😀
Uvidíme, no...
Chtěl bych se zeptat, jestli wizz take nabízí změnu termínu/destinace zdarna kvůli covid-19 (pro lety bez wizzflex)??
Ani náhodou. A proto např. já začal spekulovat. Avšak včera mi Wizz zrušil poslední dva ohrožené lety.
Ahoj, nevíte někdo jak to teď vypadá se situací v Portugalsku ?
Koupila jsem letenky VIE-OPO-VIE s Wizz na 3. týden v červenci, jakožto do naprosto "bezpečneho" státu a po pár dnech dostali červenou.
Myslíte že je šance, že Wizz bude s červencovými lety do Porta ještě hýbat, nebo je pro nevytíženost redukovat ? Nebo že během následujících 18 dnů povinný test při příjezdu zruší ? Vzhledem k tomu, kolik by test pro dvě osoby stál, by se taková cesta asi nevyplatila :D. Určitě je nás víc, co podobnou situaci momentálně řešíme.
Děkuju za všechny rady.
mirjur napsal(a):
Napřed bych to zkusil provést sám online a kdyby to nešlo, tak bych volal. Za optání nic nedáš...
Tak to jsem samozřejmě zkoušel, ale pustí mě to pouze těch 14 dnů... Tak asi zkusím zavolat. Díky.
Relativně zajímavá informace od Katowic aneb jak Wizzair nalezl díru v NOTAMu a začal cheatovat:
https://www.facebook.com/Katowic...8965151511
Takže pondělí let KTW-LWO může podle stejného klíče odstartovat taky.
Njn, ale ja stale dufam, ze nepoleti KTW-LWO. :-) Dufajme, ze nezacnu vymyslat aj s letmi z/do MLA.
Nenapisali by rovnaky prispevok na FB aj o KTW-LWO keby mal letiet? Alebo myslite ze este dnes do vecera probudne? :D Byt cestujucim ktory chce realne letiet tak niesom zrovna nadseny.