Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
DimikUK napsal(a):Asi vidíš víc než já. Já vidím Unknown status. Lety z 17.6. a 18.6. mám úspěšně refundovány ;)
Porad?
https://www.flightradar24.com/da...hts/w94467
Mas zaiimavou definifici slova porad.
EDIT: Dokonce je tam Scheduled let na 30.6., který Wizz ani nemá v prodeji.
Tady je text řecké agentury na který se všichno odvolávají. Zatím jsem ale nenašel nic na řeckých vládních webech...
https://www.amna.gr/en/article/4...-on-July-1
EDIT: Tak už je "vyprodáno" :)
Ja nechapem preco niektore lety dokazu zrusit tak rychlo a niektore tam vysia dlho ako napr. tie MLA lety pripadne OTP... :-D
Úspěšných 200 € investic :D
benq212 napsal(a):Nejspíš jiné oddělení ;)
Ja nechapem preco niektore lety dokazu zrusit tak rychlo a niektore tam vysia dlho ako napr. tie MLA lety pripadne OTP... :-D
DimikUK napsal(a):Nezdá se mi. Na webu jsou o tom banu i zprávy staré 9 hodin. To je jejich průměr.
W6 se nam zlepsuje. Za chvili to bude boj o sekundy 😂
Fuuuha, ja som mal stastie teraz...
Mal som asi pred 30min navoleny let LTN-SKG az k platbe kreditom, ale nezaplatil som to a prave citam ze je vypredane, tak v sekunde som sa k tomu vratil a potvrdil platbu a preslo to nastastie, hoci uz to bolo fakt sold-out :-D
Nejak se nemaji ke zruseni Rumunska. No, mne se posledni dobou ty investice nedari. Prelivam to sem a tam pres flex a vzdy zrusi to, co jsem mel puvodne..
Rumunsko: nový seznam už je vydaný. Stále na něm nejsou ani UK, ani Španělsko, ani Belgie, ani Holandsko. Nicméně zítřejší let LTN-OTP stále v prodeji.
Qlk napsal(a):
Rumunsko: nový seznam už je vydaný. Stále na něm nejsou ani UK, ANI Španělsko, ani Belgie, ani Holandsko. Nicméně zítřejší let LTN-OTP stále v prodeji.
To příjde, neboj. Kredit ze včerejšího Řecka mi zatím taky nenaběhl, takže zatím stejně se nic dál nedá dělat.
Rosm napsal(a):Kredit? Já to ještě nevidím ani jako zrušené, zatím jen SOLD OUT. Už opravdu šlo požádat o refund?
Kredit ze včerejšího Řecka mi zatím taky nenaběhl, takže zatím stejně se nic dál nedá dělat.
baca12 napsal(a):Jen upozornění pro ostatní - některé rady jsou dost hloupoučké.Qlk pre pokoj v dusi tam radsej zavolaj :)
Zdravím, možná se to tady už řešilo, ale asi jsem to přehlédl. Wizz mi u několika letů pozměnil časy/dny odletu a nabídl možnost nové alternativy, redundance a nebo změny termínu. Jelikož se situace v každém státě ze dne na den mění, tak mě napadlo si nechat letenky pro jistotu na nějaký čas v tomhle stavu, že se s tím dá hýbat. Nemá někdo zkušenost, jak dlouho to takhle můžu držet a v podstatě ignorovat oznámení té změny ? Jestli po určitém čase mi to automaticky potvrdí na jimi navrhovanou alternativu, a nebo to celé zruší? Díky
Ahoj, neví někdo, jak je to s testem na covid po návratu z Albánie? Je někde už potvrzeno, že od 1.7. nebude potřeba? Chystáme se letět s Wizz 3.7.-31.7. Díky
lajzto napsal(a):Zdravím, možná se to tady už řešilo, ale asi jsem to přehlédl. Wizz mi u několika letů pozměnil časy/dny odletu a nabídl možnost nové alternativy, redundance a nebo změny termínu. Jelikož se situace v každém státě ze dne na den mění, tak mě napadlo si nechat letenky pro jistotu na nějaký čas v tomhle stavu, že se s tím dá hýbat. Nemá někdo zkušenost, jak dlouho to takhle můžu držet a v podstatě ignorovat oznámení té změny ? Jestli po určitém čase mi to automaticky potvrdí na jimi navrhovanou alternativu, a nebo to celé zruší? Díky
do 3h pred puvodnim datem odletu.
petra.havelkova44 napsal(a):Ahoj, neví někdo, jak je to s testem na covid po návratu z Albánie? Je někde už potvrzeno, že od 1.7. nebude potřeba? Chystáme se letět s Wizz 3.7.-31.7. Díky
Jak byste chápali tenhle rakouský dokument ?
https://www.bmk.gv.at/dam/jcr:15...nts-EN.pdf
"Landing bans
Version: 01.07.2020a, applicable till 15.07.2020, further developments to be observed
• flights from Belarus, Islamic Republic Iran, Italy – Region Lombardy, Peoples Republic
of China, Portugal, Russian Federation, Sweden, Ukraine and United Kingdom are
prohibited"
Přitom letenky do UK a Portugalska se vesele prodávají...
Co to je za dokument? To je z ministerstva, které so opravdu jmenuje takto?
Climate Action, Environment, Energy, Mobility, Innovation and Technology
Ale opravdu by měly být zakázané minimálně přílety z UK, Švédska, Portugalska, Ukrajiny, Ruska, Lombardie...