Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
DimikUK napsal(a):Slušný multiplikátor :D
Nema. Aspon se clovek nenudil kdyz se ted nikde nelita. Hodil jsem do toho za zacatku kolem £100 a rozmnozil to zhruba na £1200. Lepsi jak dratem do oka😂
In case of flight schedule change or flight cancellation initiated by Wizz Air before the scheduled departure time of your flight, we will inform you of such changes and your options......
*Log in to your (reservation owner) WIZZ Profile and request WIZZ credits for the full value of your payment for the cancelled or changed flight, plus 20% of the fare paid for the cancelled or changed flight to your WIZZ Account. Such travel credits can be used towards the purchase of any WIZZ flight or\services in the future. Later you will be able to request the 100% refund based on your original payment method instead of WIZZ credits if you wish (subject to payment method type restrictions), in this case please note that you will not be eligible to receive the aforementioned extra 20%.
Stale je jasne zminena moznost 120% refund a nepisou nic o podminkach platby..
https://www.facebook.com/Airport...mp;theater
čerstvá informace, lety stále v prodeji neb já bez kreditu ...
- Edit nový odkaz - https://www.airport.gdansk.pl/lo...rkVNf2jo9w
BAN z Polska do Portugalska a Švédska prodloužen do 14.7
- Edit další zdroj https://www.facebook.com/Airport...mp;theater
Ivo napsal(a):
In case of flight schedule change or flight cancellation initiated by Wizz Air before the scheduled departure time of your flight, we will inform you of such changes and your options......
*Log in to your (reservation owner) WIZZ Profile and request WIZZ credits for the full value of your payment for the cancelled or changed flight, plus 20% of the fare paid for the cancelled or changed flight to your WIZZ Account. Such travel credits can be used towards the purchase of any WIZZ flight or\services in the future. Later you will be able to request the 100% refund based on your original payment method instead of WIZZ credits if you wish (subject to payment method type restrictions), in this case please note that you will not be eligible to receive the aforementioned extra 20%.
Stale je jasne zminena moznost 120% refund a nepisou nic o podminkach platby..
Přesně tak. Podle mě to nemají podložené.
kobracek napsal(a):Našel někdo způsob na 120%?
Iba to znovu vyskusat, napr na zajtrajsich letoch z/do PL-SWE/PT. Idem do toho.
indierock napsal(a):Co prodávají na zítra?
Iba to znovu vyskusat, napr na zajtrajsich letoch z/do PL-SWE/PT. Idem do toho.
Aha: GOT-GDN, tak uvidíme
Ja hodil do kosiku klasickou rumunskou presnidavku z pondelka. TFS-OTP na 3.7. Koukam, ze zase spatna volba, neb jsou drivejsi investice..
A co s těmi zrušenými lety, za které vracejí jen 100% ? Nechat si vrátit? Co se stane, když to nechám pár dní (a bude to už po původním odletu)?
Ivo napsal(a):Teď jde o to, zjistit co nejrychleji, jestli to bude pokračovat na 100%.Ja hodil do kosiku klasickou rumunskou presnidavku z pondelka. TFS-OTP na 3.7. Koukam, ze zase spatna volba, neb jsou drivejsi investice..
Qlk napsal(a):Teď jde o to, zjistit co nejrychleji, jestli to bude pokračovat na 100%.
Je to vase, ja jsem bookly na 3.7.. opet se snazim dostat ze Spanelska do Rumunska, ale furt to rusi, sakriš... :-)
Ivo napsal(a)::-D
Je to vase, ja jsem bookly na 3.7.. opet se snazim dostat ze Spanelska do Rumunska, ale furt to rusi, sakriš... :-)
Vidim to na bug wizzairu. Ano, objevila se nova hlaska, ze 120% refunduji jen pri platbe kartou. ALE! Pred hodinou mi prosel 120% refund na investice, ktere byly koupeny predevcirem a byly placeny kreditama. NICMENE, zruseny Kutaisi, placeny kartou a koupeno pred mesicem, mi nabizi jen 100%. Takze rekl bych, ze je snaha to zmenit, ale maji v tom nejaky bug.
Plus ako dalsi bug vyzera to, ze ten kredit v hodnote 100% mi stale po niekolkych hodinach nedosiel, hoci bezne 120% refundy trvaju asi pol minuty, takze to vidim zajtra opat na infolinku a skusim rovno pripomenut, ze cakam na 120% refund :-D
indierock napsal(a):
Plus ako dalsi bug vyzera to, ze ten kredit v hodnote 100% mi stale po niekolkych hodinach nedosiel, hoci bezne 120% refundy trvaju asi pol minuty, takze to vidim zajtra opat na infolinku a skusim rovno pripomenut, ze cakam na 120% refund :-D
Maj to rozbity :D kazdopadne snaha zrusit 120% refund tu uz je evidentni a driv nebo pozdeji se to utne, jak je videt. Je treba to zkouset, dokud je sance :-D. Ted nebo nikdy, plnym kreditem vpred! :-D
indierock napsal(a):Já jsem ještě u několikazrušených letů (kde to nabízelo jen 100%) nepožádal. Lepší možná teda počkat na zítřek, ne?
indierock napsal(a):
Na webu wizz je uvedeno, že slovenská tel.linka je spravovaná v CZ/SK jazyku. Je to tak?
Rosm napsal(a):
Na webu wizz je uvedeno, že slovenská tel.linka je spravovaná v CZ/SK jazyku. Je to tak?
to myslis ale tu zpoplatnenou, ne? To se nedoplatis..
Ivo napsal(a):
to myslis ale tu zpoplatnenou, ne? To se nedoplatis..
No to fakt nemyslim :)
+421233046989