Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
Qlk napsal(a):Tohle číslo neznám, kde ho mají?
https://wizzair.com/cs-cz/inform...-asistence
Telefonické centrum pro speciální asistenci
Rosm napsal(a):
Na webu wizz je uvedeno, že slovenská tel.linka je spravovaná v CZ/SK jazyku. Je to tak?
Ano je tam uvedeny CZ jazyk, ale napr pri ceskej linke je uvedena anglictina.
indierock napsal(a):
Ano je tam uvedeny CZ jazyk, ale napr pri ceskej linke je uvedena anglictina.
A realita? Na cz lince mluví anglicky a na tu slovenskou se tady ptám...
Inak radsej volat na dva krat alebo nebude im velmi podozrive ak budem na infolinke ziadat tie chybajuce refundy z 2 zajtrajsich zrusenych rezervacii LTN-SKG a CLJ-BHX na moje meno pricom je jasne, ze by som sa asi tazko dopravil zo SKG do CLJ za 7hod aby som tie lety vobec teoreticky stihol absolvovat :-D
indierock napsal(a):Inak radsej volat na dva krat alebo nebude im velmi podozrive ak budem na infolinke ziadat tie chybajuce refundy z 2 zajtrajsich zrusenych rezervacii LTN-SKG a CLJ-BHX na moje meno pricom je jasne, ze by som sa asi tazko dopravil zo SKG do CLJ za 7hod aby som tie lety vobec teoreticky stihol absolvovat :-D
Neboooj, spíš mi řekni, jak na té Vaší infolince mluví
indierock napsal(a):Já volám radši dvakrát, když to je takhle. Skoro jistě navíc narazím na jiného operátora.Inak radsej volat na dva krat alebo nebude im velmi podozrive ak budem na infolinke ziadat tie chybajuce refundy z 2 zajtrajsich zrusenych rezervacii LTN-SKG a CLJ-BHX na moje meno pricom je jasne, ze by som sa asi tazko dopravil zo SKG do CLJ za 7hod aby som tie lety vobec teoreticky stihol absolvovat :-D
Ja myslím, že to majú iba rozbité. Tak ako kedysi nešlo refundovat, tak teraz ide ale je to nejaké rozbité a nepripise to kredit. Ja by som vyckal. Určite to už riešia a čoskoro to bude fungovať. Dúfajme, že to bude davat naďalej 120%. :-)
Teď refund 100% z večer koupeného NYO-WAW :( + nová grafika refundu, ale podmínky jako v minulosti, tedy že na kredit se vrací 120%
Pro pobaveni: mne to ten refund na PRG-KUT nabizi o 104 kc mensi, nez kolik jsem vubec realne zaplatil. Tzn. cca 96%, no neber to!?
Rosm napsal(a):
Teď refund 100% z večer koupeného NYO-WAW :( + nová grafika refundu, ale podmínky jako v minulosti, tedy že na kredit se vrací 120%
To iste aj u mna, takze mame to potvrdene, ze s investovanim je koniec.
Ja myslím, že či chceme alebo nie, hra nám končí. Ideálny čas naplánovať výlety a užiť si ten kredit. Príde mi už neefektívne a trochu aj moc vyvolávať na linku a skúšať tých +20%. Hlavne už to píšu priamo v tých refund notifikaciach.
Rosm napsal(a):Trefit na znuděnýho Inda, kterýmu to je jedno a připíše 120% z celé částky včetně WizzGo a WizzFlexu.Máte někdo osvědčenou taktiku na wizz linku, díky které Vám pak zvednou kredit o 20%?
Rosm napsal(a):Tak co? Jak dopadla zkouška?Máte někdo osvědčenou taktiku na wizz linku, díky které Vám pak zvednou kredit o 20%?
Pokud budu dál nakupovat "investiční" letenky kartou, tak budu dostávat zpět 120%. Až budu chtít opravdu letět, využiji kredit a tím pádem budu mít letenku o 20% levnější. Zbytek si nechám proplatit na účet. Je má úvaha OK?
EDIT: Koukám, že tam máš kartou. V tom případě úvaha i tak není OK.
Proplacení na účet jde, pokud jsi na ten kredit nesahal - tj. zůstává kredit s původní platností. Pak ho ale osekají o 20 % a pošlou zpátky na kartu.
Na tom už nic nezískáš. Kouzlo bylo v točení těch +20 %.
Michal napsal(a):
Proplacení na účet jde, pokud jsi na ten kredit nesahal - tj. zůstává kredit s původní platností.
Jak se pozná původní platnost?
Nojo, ale to není původní platnost u těch několikrát použitých kreditů. Takhle by šlo udělat to, že by sis nechal vyplatit kredit v hotovosti , jen bez těch posledních 20%.
Nebo vlastně teď už to jen jednou otočit a pak si nechat vyplatit (když se stejně 20% už nepřipisuje).
Ne, to nejde. Můžeš požádat o vyplacení zpět na kartu, ale jen celé částky. Tím pádem se dá -20 %. Jakmile jednou už platíš kreditem, nemůžeš to vrátit na kartu - není na jakou.
K tomu ještě radost současných dní - jsou rychlí jako unavený lenochod. Než to zprocesují, budeš čekat aspoň pár týdnů. Tím zprocesováním myslím, odmazání kreditů a příprava na zařazení do fronty na refundy ;)
@Michal - jasně, proto jsem nerozumněl tomuhle:
" Proplacení na účet jde, pokud jsi na ten kredit nesahal - tj. zůstává kredit s původní platností. Pak ho ale osekají o 20 % a pošlou zpátky na kartu. "
Šlo mi o to slovo "původní" platnost kreditu.
Zkusil jsem praktický test.
Koupil jsem letenku X9 za 129.99 EUR, zpět po zrušení 155.99 EUR. Z kreditu jsem koupil letenku OC za 155 EUR. Zbytek kreditu 0.99 EUR. Nyní jsem pomocí WIZZ credit conversion page požádal o vrácení pěnez z rezervace X9, čili těch 0.99 EUR a prošlo to OK.
Těžko říct, jestli z toho lze něco vyvodit :)